23.6.15

ABOUT ME

Tämä postaus löytyy osaksi myös tuolta ABOUT ME -välilehdestä, mutta ajattelin julkaista tämän myös täällä blogin puolella. Jos saisitte vähän enemmän käryä siitä, kuka täälä kirjoittelee. :)

Hei ja tervetuloa lukemaan blogiani! Täällä kirjoittelee parikymppinen nainen Lapualta, jossa asun poikaystäväni kanssa.
Vietän tällä hetkellä välivuotta ja toinen on edessä. Viime vuoden keväällä en tiennyt vielä mihin haluan lukion jälkeen hakea, joten välivuosi oli vapaaehtoinen. Tänä keväänä hain kauppatieteisiin Tampereelle, mutta opiskelupaikkaa ei mulle auennut. Onneksi on vakituinen työpaikka, jossa saan jatkaa.

IMG_3647

Blogini tulee käsittelemään päiväkirjamaisesti arkeani nyt välivuonna, joten aihealue on laaja.
Täälä tullaan näkemään varmasti asuja, hiusjuttuja, omia löpinöitä, luultavasti myös sisutusjuttuja (sillä meillä on pian muutto edessä uuteen asuntoon♥) ja joitain aihepostauksia. Jalan parannuttua jatkan treenaamista, joten ehkä hyvin vähän voi tulla siitäkin juttua täälä. Saa nähdä millaiseksi tämä blogi muodostuu. :)
Olen kirjoitellut blogia aiemminkin, mutta päätynyt silloin lopettamaan. Kuitenkin on niin kiva kirjotella edes itseään varten ja lukea myöhemmin vanhoja postauksiaan (myötähäpeän vallassa) ja kuvia tulee otettua enemmän, joita on kiva saada muistoksi.
Nimi Emmiina H. muodostui pitkän ja tuskaisen nimipohdinnan jälkeen. Oikeasti, kuinka vaikeaa voi olla nimen keksiminen blogille? Tosi vaikeaa. En halunnut mitään englanninkielistä nimeä ja halusin oman nimeni sisältyvän siihen. Kuitenkin kaikki xxxxx's Diaryt yms. ovat aika yleisiä ja kliseisiä nimiä, joten päädyin lyhyesti ja ytimekkäästi nimeen Emmiina H. Nimi saattaa muuttuakin, mutta paremman puutteessa mennään aluksi tuolla nimellä. :)

Kirjoittelen blogia siis pääasiassa omaksi ilokseni, mutta lukijat ja kommentit ovat aina tervetulleita. Minua voi seurata Bloglovinissa, Instagramissa, bloggerissa tai sähköpostilla. Kahteen jälkimmäiseen löytyy keinot sivubannerista ->

Tervetuloa lukemaan blogiani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥