23.7.15

Hei hei, vanha koti

IMG_3729

IMG_3730

IMG_3740

IMG_3743

Siiis kuinka vaikeaa on muuttaa ensimmäisestä omasta kodista pois? Nyyhk. Alle viikon päästä meillä on uuden kodin avaimet kädessä ja vaikka se uusi koti on miljoona kertaa parempi, mulle jää ihan kamala ikävä tätä kotia.♥ Yritän kokoajan muistutella itseäni kaikista niistä hyvistä puolista mitä muutosta seuraa: kerrostalosta rivitaloon, saadaan oma terassi, oma sauna, tiskikone, valkoiset keittiönkaapit, valkoinen vessa nykyisen beigenruskean sijasta, pesukone pyykkituvasta omaan kylppäriin, autokatos ymsyms. MUTTA SILTI. Tää on silti meidän ihan ensimmäinen yhteinen koti ja ensimmäinen johon muutettiin kotikotoa. Mulla on oikeasti joku suuremman luokan kriisi siitä, ettei me pian päästä tänne enää luultavasti ikinä. Joudutaan jättää meidän oma pieni koti, jossa ollaan asuttu reilu vuosi. Oonko mä ihan outo kun oon kiintynyt tähän näin paljon? Vaikka se pesukone on pyykkituvassa, joudutaan tiskata käsin, ei omisteta parveketta tai saunaa, keittiönkaapit ja vessa on hassun väriset.. Mutta silti täälä on aivan ihana lattia. Tykkään tosta makkarin sisustustarrasta, joka ei ehkä sovi enää uuteen makkariin. Mulla jää ikävä meidän isoa vaatehuonetta, isoa makkaria ja erilaista eteistä. Vaikka uudessa kodissa on peilikaapit. Ikävä sitä, että tää on ihan keskustassa ja voi kävellä lähikauppaan. Ikävä tän asunnon valoisuutta ja kymmentä ikkunaa. Ikävä tota jokimaisemaa. Ikävä mun lenkkipolkuja. Ikävä tota ikkunalautaa jonka sai tungettua Jouluna kaikki joulukoristeet. Mutta uudessa kodissa on induktioliesi ja kiertoilmauuni. Ja vinokatto. Mutta uusi koti ei ole tämä koti. Mutta kai siihen tottuu ja uusi kotikin muuttuu lopulta kodiksi?

6 kommenttia:

 1. Voi ei, varmaan ihan kauheeta tunteiden vuoristorataa muuttaa pois ensimmäisestä omasta kodista. Muuttaminen on aina niin iso juttu, kun jää kaipaamaan kaikkea vanhaa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä uuden kodin hyvät puolet, sillä pääsee jo pitkälle. Pelkään itekkin että millaista tulee olemaan muutto pois nykyisestä ensimmäisestä kämpästä kun on sen aika. Mutta hei, tsemppiä sulle muuttoon, kyllä se uusi koti lopulta muuttuu kodiksi. Liityin lukijaksi, aivan ihana blogi sulla !! :-)

  http://suskuraita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :( Enkä olisi arvannu että tää on näin vaikeeta :D Jep, toi uusi asunto on kaikin puolin täydellinen, toki pienempi kuin tää, mutta siinä on niin paljon plussia että haluan muuttaa ja asua siinä mutta toisaalta en millään haluaisi luopua tästä asunnosta.. Kiitos, mäkin uskon että se muuttuu.. Kiitos paljon! :) Mäkin käyn kurkkaamassa sun blogin!

   Poista
 2. Mullaki teki kyllä tosi pahhaa muuttaa pois ensimmäisestä omasta kodista, vaikka uus koti oli paljon parempi. Ehkä se on aina niin. Tosi ihana blogi sulla, liityn lukijaksi! :)

  www.jemppujemppu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se on :/ Toivottavasti ei tarvi käydä samanlaisia tunnekuohuja joka kerta kun muuttaa.. Muuttoja nimittäin varmaan on tulossa vielä useampikin tän elämän aikana. :D Kiitos tosi paljon! :) Mäpä kurkkaan sunkin blogin!

   Poista
  2. Ei mulla ainakaan nyt oo enään tuntunu. Olen vuoden sisällä muuttanu kolme kertaa ja nyt elokuun lopussa muutan neljännen kerran :D kannattee käyä osallistumassa koru arvontaan blogissani! :)

   Poista
  3. No hyvä:) me muutetaan seuraavan kerran luultavasti sitten kun mä pääsen opiskelemaan niin sitten on paikkakunnan vaihdoskin edessä.. en osaa yhtään sanoa etukäteen millaset fiilikset mulla silloin on:D kävin osallistumassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥