3.7.15

Sun is shining and so are you

Vihdoinkin se kesä tuli! Mistä sen tietää? Siitä, että tarkenee ottaa aurinkoa. Siitä, että tekee kokoajan mieli jätskiä. Siitä, että meidän asunnossa sisällä olo aiheuttaa lämpöhalvauksen, kun aurinko paahtaa tiiliseinään ja nostattaa sisällä lämmön yli 30 asteeseen.

20150628_002034

Provinssiin en sitten päässyt viime viikonloppuna.. Jalka oli sen verran kipeä vielä ja kävely vaikeaa, etten uskaltanut lähteä. Pystyin kuitenkin ajaa lauantaina autoa ensimmäisen kerran ja siitä hyvästä pääsinkin sitten kuskiin. Kävin heittämässä poikaystävän ja sen kavereita provinssiin ja nappasin oman kaverin Seinäjoelta kyytiin. Ajeltiin muutama tunti ja ilta/yö oli ihan onnistunut vaikkei se mennyt taaskaan ihan suunnitelmien mukaan.

collage

Ärsyttävää kun ensimmäisen kerran aurinkoa pystyi ottaa vasta nyt heinäkuussa. En oo mikään itseruskettavien ystävä niin on tuntunut vähän kalpealta vaikka puolet kesästä on jo mennyt.. Toivottavasti koko loppukuu on yhtä lämmin kuin alkukin.  Ja mun puolesta elokuukin voisi olla yhtä lämmin, sillä päästään vasta sen alussa muuttamaan uuteen kotiin. Olisi ihanaa päästä ottamaan aurinkoa ja grillailemaan omalle terassille. :)

IMG_3702

Käytiin alkuviikosta Keskisillä ostamassa tulevaan kotiin saunajuttuja ja grilli. Rahaa meni puolet enemmän kuin budjetti salli, mutta ainakin kaupasta lähti kaksi onnellista. Halvempi grilli, mitä lähdettiin hakemaan, oli myyty loppuun. Otettiin sitten seuraavaksi halvin, joka oli isompi kuin ehkä tarvittaisiin. No voipahan pitää sitten grillijuhlia ilman pelkoa tilan loppumisesta. 

Saunatarvikkeita olin katsonut netistä valmiiksi ja vaikka hinta oli näissäkin aika suolainen, oli näiden pakko lähteä meidän mukaan. Nää vaan oli rakkautta ensisilmäyksellä. Saadaan ainakin saunoa tyylillä! :)

IMG_3717

20150630_201058

Miten tässä muka malttaa odottaa vielä melkein kuukauden??


Kivaa perjantaita kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥