28.7.15

Tuesday I was through with hoping

Viimeiset kuvailut joenrannalla näissä maisemissa, buuhuu.. Ajattelin tehdä yhden muuttovapaan postauksen, vaikka mun elämä täälä muuttolaatikoiden keskellä pyöriikin. Tuntuu vaan, että oon maininnu siitä jo joka postauksessa. (No niin kyllä just mainitsin tässäkin.) Tai sitten musta vaan tuntuu siltä? Mutta mitä muuta mun elämään kuuluu? 

IMG_6594

Oon viikko sitten palannut takaisin töihin. Jalka jakselee yllättävän hyvin ja nyt on jo ruvennut tuntumaan, että töihin meno oli oikea päätös. Uskon, että normaalisti kävely on auttanut paranemista. Kaksi ekaa päivää töissä olin kyllä vahvasti sitä mieltä, ettei mun jalka kestäkkään sitä ja olisi pitänyt vain jäädä kotiin vielä. Rahan tarve oli niin kova ton muutonkin takia (noniin, siinä se taas tuli), että oli melkein pakko mennä töihin.

IMG_6540

Oon myös kovasti suunnitellut, miten saan noi mun välivuoden tavoitteet toteutumaan. Mulla oli kaikkiin jo kovasti suunnitelmat valmiina, mutta yksi niistä ei toteudu. En voi mennä mihinkään paikanpäälle opiskelemaan mitään kieltä töiden epäsäännöllisyyden takia. Eli se pitäisi opiskella itsenäisesti. Siihen tarviikin jo sitten vähän enemmän motivaatiota.. Yksi tavoitteista puolestaan on toteutumassa mahdollisesti jo nyt syksyllä parin kuukauden päästä! Peukut pystyssä, että toteutuu..

Elämäntapamuutosjutun oon aloittanut jo. Meillä on siskon kanssa menossa projekti, jossa muutetaan yhtä ruokailuun ja yhtä liikuntaan liittyvää juttua joka viikko. Tähän asti ollaan esimerkiksi vähennetty herkuttelua ja juotu enemmän vettä. Mähän en vielä oikein voi liikuntaa harrastaa ton jalan takia, mutta kun tää muuttorumba (oikeesti, taas..) on ohi niin yritän nyt aluksi aloittaa taas lenkkeilyä. Viikon päästä mulla on uudet lenkkipolut niin jos saisi siitäkin motivaatiota. Lähellä on myös pururata, jossa on varmaan kiva käydä kävelemässä.

Hetkessä elämistä yritän myös tietoisesti koko ajan tavoitella. Mulla on tohon liittyvä muutama isompi tavoite, jotka haluan saavuttaa vuoden aikana. Yritän myös tarttua kaikkiin mahdollisuuksiin ja olla extemporempi. Kävin keväällä unelma itsestä -valmennuksen ja ajattelin kaivaa siihen liittyvän työkirjan esiin tuolta ja ruveta täyttelemään ja lueskelmaan sitä taas. Noilla jutuilla lähdetään siis tavoittelamaan parempaa elämää. :)

IMG_6591

Mitäs muuta? Töitä ja pakkausta (krhm), niistä mun elämä taitaa tällä hetkellä koostua. Tänään on vapaapäivä ja yritän ottaa siitä kaiken irti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥