13.8.15

Home Sweet Home

Nyt olisi luvassa kuvia meidän uudesta kodista! Tää alkaa olemaan ihan kodin näköinen, paria pikkujuttua lukuunottamatta. Esimerkiksi tvn hyllyn päältä puuttuu vielä kaikki sisustusjutut, saunaan pitäisi ostaa vielä kynttilöitä, olohuoneen verhot pitäisi lyhentää ja muuta sellaista. Terassikin kaipailee vielä kalusteita. Tällä viikolla kuitenkin tuli lamput ja makkarin matot, niin oikeastaan kaikki suuremmat jutut on saatu nyt laitettua. Kotihan ei oo ikinä valmis, mutta tää alkaa olemaan pikkuhiljaa niin valmis kuin tää tässä vaiheessa voi olla. :)

IMG_6771

Eteinen

eteinen2

eteinen

eteinen3

Makuuhuone

makkari

makkari2

Kylpyhuone ja sauna

kylpyhuone

kylpyhuone2

sauna

Keittiö

keittiö

keittiö2

Olohuone

olohuone

olohuone2

olohuone4

En voi tarpeeksi hehkuttaa, kuinka paljon tykkään tästä kodista. Onhan tämä pienempi kuin edellinen ja makuuhuone on aika mini, mutta ei haittaa. Tää tuntuu jo niin kodilta. ♥

14 kommenttia:

 1. Voi kun on todella kaunis ja kodikas koti ♥ Varsinkin olohuoneen pinkit kynttilät ja tyynyt on tosi ihania :) Keittiö on yksinkertaisen kaunis ja viihtyisin kyllä sun kodissa itsekin! Montako neliöö asunnossa on? :)
  Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kommentti! :) siinä 50neliötä :)

   Poista
 2. mä en kestä!!!!!!!!!!! toi on liian täydellinen <3

  VastaaPoista
 3. Siis eikääää, aivan ihana koti teillä !! :-) Hyvin riittävästi tilaa, tykkään kyllä tuosta avoimesta keittiöstä ja olkkarista ! Onnea nyt sitten uuteen kotiiin :-) !

  http://eveningxcoffee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!! :) joo mäkin tykkään siitä, että ne on tollain avonaiset eikä oo keittiö erillisenä huoneena. Makkari on puolet pienempi kuin edellinen, että tuntuu vähän miniltä mutta kyllä tää kahdelle ihmiselle on aivan sopiva :) kiitos! :)

   Poista
 4. Ihana!! Oon kateellinen terassista :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana asunto! Ja tosi kivasti ootte sisustanu :)

  VastaaPoista
 6. Aivan täydellinen koti! Teillä on tosi ihana ja hillitty värimaailma sisustuksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) jep, mä tykkään jotenkin tollasesta "yksinkertaisesta" värimaailmasta sisutuksessa, ainakin tällä hetkellä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥