26.8.15

Jakobstad

Poikaystävän uuden työn vuoksi saadaan viettää keskellä viikkoa yhteistä aikaa, kun hänellä on entiseen verrattuna yksi vapaapäivä viikossa lisää. Viime viikolla käytiin sielä Raippaluodossa ja tällä viikolla puolestaan Pietarsaaressa. Oli taas aivan paahtavan kuuma päivä. Käytiin syömässä ylihyvää pitsaa Mr. Bankissa, käppäiltiin ympäriinsä, käytiin katsomassa puutaloja, syötiin jätskiä ja käytiin Fäbodassa, joka oli tosi hieno paikka. Noi rantakuvat on siis sieltä. Harmitti tosi paljon, ettei ollut uimavarusteita mukana, koska tolla hetkellä mikään ei olisi ollut niin ihanaa kuin pulahtaa mereen jäähdyttelemään.

IMG_7077

IMG_7081

IMG_7115

IMG_7102

IMG_7211

IMG_7087

IMG_7241

Jälleen yksi täydellinen kesäpäivä siis takana! Mä toivon, että toi kesä olisi tullut jo aiemmin. Onhan se kiva nytkin nauttia lämpösestä ja kiva, että säät parani nyt elokuussa, mutta mua niin kovasti jo syksyttää! Haluaisin jo leipoa omenapiirakkaa, ostella ihania neuleita ja poltella kynttilöitä. Ja valehtelematta odotan jo ihan hirveästi Jouluakin! Mutta pitää kai vielä malttaa odottaa ja yrittää nauttia näistä kesäisistä säistä.. :)

2 kommenttia:

  1. ooi nam miten hyvän näköstä pitsaa :3 Tämmöset kuvat pitäs laissa kieltää kun on nälkä :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:D eikös! Mullakin on tällä hetkellä jäätävä nälkä ja tekis kans tota pitsaa enemmän mieli kuin spagettivuokaa mitä ois tarkotus ruveta loihtimaan piakkoin.. jännä juttu;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥