1.8.15

Kännykän kuoret

Haluan vinkata teille nettikaupasta, josta oon tähän asti ostanut kaikki kännykänkuoreni. Nimittäin Mini in the box. Onko tuttu kellekään? Laatu on just sitä kiinalaista "huippulaatua", mutta hinnat ovatkin sitten tosi alhaiset. Ja samoja kuoria myydään muuallakin netissä, mutta tällä sivustolla halvemmalla. Normaalikäytössä nää kestää ihan hyvin. Ja liikkeestä, josta ostin mun kännykän, kuoret siihen olisi maksanut 50e. Nyt sain 15eurolla kahdet kuoret. Ihan hyvä diili?

IMG_6602

Sivusto voi näyttää aluksi aika epäilyttävältä kaikkine google kääntäjä -suomennoksillaan, mutta kaikki kuoret mulle on tullut perille 10-20 arkipäivässä ja ilman lisäkuluja. Postitus ei maksa mitään ja sivusto tarjoaa muutamalla kymmenellä sentillä toimitusvakuutuksia, yms. Itse en ole ikinä maksanut kuin pelkistä kuorista. Tämä oli nyt 4 tai 5 kerta kun sivustolta tilasin.

IMG_6608

IMG_6605

IMG_6607

Ostin kultaiset tavalliset kuoret läpällä. Hintaa oli n.4e. Nää oli musta tosi kivat, koska ovat niin ohuet ja värikin oli kiva. Ja puheluun voi vastata ilman, että tota läppää avaa. Ylhäällä olevasta ikkunasta näkyy soittaja ja alhaalla on aukko, mistä voi vastata puheluun. :)

IMG_6611

IMG_6614

Nää toiset "kuoret" on sellaiset mitä oon ettinyt tosi kauan. Eli tollainen "baarilaukku". Toi rannelenkki oli ehdoton ja sinne piti tietty mahtua mun kännykkä ja kortit ja olla paikka myös seteleille ja kuiteille. Tykkään tosi paljon ton ulkonäöstä ja käytännöllisyydestä. Näillä oli mun mielestä hintaa joku 11e?

Kaikki mielipiteet tässä postauksessa oli mun omia. En ole minkäänlaisessa yhteystyössä Mini in the boxin kanssa, vaan suosittelin tätä mun omasta tahdostani ja maksoin kuorista täyden hinnan. :)

8 kommenttia:

 1. onpa kivoja, toi vika varsinki!!! :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on pelkästään positiivisia kokemuksia kyseisestä kaupasta "epäilyttävästä" ulkoasusta huolimatta. Tilasin sieltä kuoria muutama vuosi sitten mun silloiseen puhelimeen ja tänäkin päivänä ne on edelleen ehjänä pikkusiskon käytössä! Ja vielä aiheeseen liittymättömänä, tosi kiva ulkoasu sulla! :-)

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei ehkä ihan ensinäkemältä uskoisi tota kauppaa luotettavaksi. :D Eli hyvälaatusiakin löytyy! :) Mä oon ihan hirvee räpeltämään noita kuoria niin, että ne menee aikanaan kyllä rikki.. Eli rikon ne aina puoliksi tahallani. Nyt ajattelin tsempata sen suhteen. :D
   Kiitos! :)

   Poista
 3. mä oon aina omat kuoret tilannu ebaysta, pihi mikä pihi vaikka helpommin sais tuolta mistä säkin tilasit :-D tosi kivat kuoret, varsinki toi musta enemmän lompakko tyylinen :-)

  www.tthekidult.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että tosi moni tilailee ja löytää ebaysta halvalla kaikkea kivaa. Mä en tiedä miksi mä jotenkin vierastan sitä sivustoa ja tuntuu, että sieltä on hankala tilailla ja löytää mitään :o Vaikka jotkut siveltimet taisin sieltä kerran tilata.. pitäis tutustua siihen sivustoon enemmän. :) Kiitos, mäkin tykkään. :)

   Poista
 4. Mieki oon muutaman kerran tuolta sivulta tilannu ja aina oon saanut sellaiset tuotteet mitä oon tilannut. Suosittelen ite kans tuota sivua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että muillakin on hyviä kokemuksia!:) mulle kans on aina tullut kuvia vastaavat tuotteet.

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥