20.9.15

Ähtäriin jos jäädä vois

Oltiin viikonloppu jälleen mökillä Ähtärissä. Oltiin samassa mökissä kuin viimeksi, mutta tällä kertaa Jonikin pääsi mukaan. Niinkuin viimekin kerralla, oltiin mun vanhempien ja siskon perheen kanssa sielä. Jälleen rentouduttiin, herkuteltiin ja saunottiin. Ja kerättiin käpyjä. Kerkesin jo sairastella ja kuumeilla ennen viikonloppua, mutta lämpö onneksi laski ja päästiin mökkeilemään.

IMG_7592

IMG_7596

Sää oli tosi tuulinen ja illasta vähän satoikin. Parinkymmenen metrin matkan aikana mökiltä pihasaunaan pyyhe päällä meinasi jäätyä totaalisesti kovan tuulen ja kylmien pisaroiden takia. Onneksi puusauna oli ihanan lämpöinen, koska mentiin ihan viimeisinä sinne. Mentiin niin pimeällä saunaan, ettei päästy nauttimaan saunan ikkunan järvimaisemasta tällä kertaa. Viihdyttiin kuitenkin lähes tunti ravaten saunasta terassille ja takaisin. Lasitettu terassi alkoi kyllä olemaan aika pelottava paikka, kun oli niin pimeää, ettei nähnyt ympärillensä yhtään. Hyh.

IMG_7600

Tänään leikittiin hetki pihalla ja keräiltiin niitä käpyjä. Näin jossain netissä ohjeen käpyjen valkaisemisesta ja tarkoitus olisi kokeilla sitä. Niillä saisi sisustukseen vähän sitä syksyä.

IMG_7611

IMG_7618

Käytiin menomatkalla keskisillä ja sieltä tarttui mukaan tälläiset geelisukat. Nää oli tosi hassun tuntuset jalassa, mutta toivottavasti myös kosteuttaa. Aion testata sukkia kuukauden ajan pitämällä niitä joka päivä jalassa. Yksi sukkapari kesti 30 käyttökertaa.

Eli tälläinen rentoiluviikonloppu on taas takana. Mulla oli pitkästä aikaa viikonloppuna sekä lauantai, että sunnuntai vapaata. Huomenna jaksaa sitten taas uudella energialla töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥