3.9.15

Autumn is here

IMG_7453

Syksy tuli ihan kertaheitolla, kun elokuu vaihtui syyskuuhun. Ilmat on kylmentynyt ja lehdistä alkaa lähteä jo vihreys. Mä nautin ihan hirmuisesti. Jotenkin syksyn alkaminen meinaa mulle puhtaalta pöydältä aloittamista ja rutiinien uudelleenrakentamista ja kesän jälkeen noi asiat tuntuu ihan hyvältä. Muutenkin mulla on jollain tapaa kauhea uudistumisen tarve tällä hetkellä. Haluaisin uudistaa ainakin hiukset, vaatekaapin sisällön ja sisustuksen..

IMG_7474

Käytiin alkuviikosta ei niin pitkästä aikaa ulkona syömässä. Amarillo on ollut kauan aikaa mun suosikkiravintola ja ne hampparit vaan on jotain niin hyviä etten kestä..

IMG_7456

20150901_140543

Käytiin jälkkärikahvilla Coffee Housessa. Jonilla oli sinne sellainen synttärilipuke, jolla se sai ilmaiseksi kakkukahvit. Mä tilasin vaahtokarkkikaakaon, niin kuin aina, ja Joni otti Pätkis Mochan. Nam.. Syötiin noi kakut puoliksi, koska toi mansikkakakku ei ollut lähellekkään yhtä hyvää kuin toi kinuskijuustokakku, joka oli ihan taivaallista. Pakko koittaa tehdä jotain ton tyylistä joskus itekkin!

IMG_7463

Oon tänään koko aamupäivän selannu pinterestiä ja nettikauppojen sivuja etsien inspiraatiota sisustukseen ja pukeutumiseen ja meinaan tulla hulluksi kun haluaisin ostaa vaikka ja mitä. Viikonloppuna olisi reissu Tampereelle ja olisi tarkoitus käydä aamusta Ikeassa. Saa nähdä paljonko sieltä lähtee tavaraa mukaan, kun on kauhea sisustuskuume päällä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥