26.9.15

Kirppistelyä

collage
IMG_7835

Oltiin eilen siskon kanssa kiertelemässä kirppiksiä ja syömässä. Mä kuulun niihin ihmisiin, jotka ei ikinä löydä kirppiksiltä yhtään mitään. Kadehdin niitä, jotka tekee sieltä aina jotain kivoja löytöjä halvalla. Tuntuu, että joillakin on silmää tunnistaa oikeasti hyvät ostokset sieltä miljoonan tavaran seasta ja osaavat välttää virheostoksia. Mä en valitettavasti omaa tällästä ominaisuutta. Tällä kertaa kuitenkin munkin mukaan lähti muutamia juttuja.

IMG_7768

Kaikki ostokset maksoi yhteensä n.10e eli aika halvalla pääsi. Menin ettimään lähinnä sisustusjuttuja, mutta yhtäkään sellasta ei lähtenyt kyllä mukaan.. Astioita ja vaatteita sen sijaan löytyi, vaikkei niille edes oikein ollut tarvetta. Tuntuu, että tollasissa paikoissa tulee ostettua tavaraa ihan vaan jo senkin takia, että ne on halpoja. Mulla tulee samoja oireita Ikeassakin. No, onneksi kaikki jutut oli sentään sellaisia, että tulee varmasti käytettyä.

IMG_7754

Ristomatti Ratian korvattomat söpöt mukit yhteensä 2,5e

IMG_7761

Salaatinottimet meiltä on uupunut kokonaan. Kirpparilta löytyi uudet puiset ottimet 3e.

IMG_7765

Vaatteista mukaan lähti musta Gina Tricot toppi 3e ja Lindexin neule 2eLöydättekö te kirppareilta ikinä mitään?10 kommenttia:

 1. Joo mä en kans koskaa löydä kirppiksiltä mitään ja ärsyttää vaan se, ku ihmiset pengastaa ja poukkoilee sielä sinne tänne :D Mut kivoja löytöjä teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. :D ja sitten kirppareilla on aina se tietty haju eikä tee mieli koskea mihinkään.. Mutta sitten ärsyttää kun kaikki muut tekee kivoja löytöjä sieltä niin pakko käydä itekki aina välillä kokeilemassa! :D

   Poista
 2. Mä en kanssa ikinä löydä yhtään mitään kirppareilta :/ Mut nuo mukit on kyllä älyttömän söpöt, oisin varmaan kanssa napannut ne kirppispöydältä mukaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin :) Oli pakko ottaa mukaan kun sai noin halvalla täysin ehjät mukit. :)

   Poista
 3. Ei vitsit mä niin rakastan kirppiksillä kiertelyä! Viime aikoina löydöt on vaan jäänyt tosi vähäisiksi :/ Muttta nuo vaatteet näyttää niin kivoilta eteenkin toi neule ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mä en löydä ikinä kirppiksiltä mitään mutta pitäis yrittää käydä niissä enemmän.. :)

   Poista
 4. Kivoja löytöjä! Varsinkin mukit. T. Äippä

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja oot löytänyt! Itsekin kiertelen kirppiksillä aina vain kun mahdollista ja yleensä teenkin hyviä löytöjä :)

  http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) eli sä kuulut niihin onnekkaisiin, jotka oikeasti löytää kirppareilta jotain. Pitäis kans vissiin ite ruveta käymään kirppareilla ahkerammin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥