13.9.15

Outo vai OUTO

IMG_6993

Joudun välillä blogia kirjoittaessani googlaamaan joitakin sanoja, koska en muuten tiedä kirjoitetaanko ne erikseen vai yhteen.

Laulan aina autossa yksin ollessani kovaa ja korkealta.

En uskalla sytyttää tulitikkua, koska pelkään tulta niin paljon.

Mun lemppari olopöksyt on pinkit kuviolliset legginssit, joissa on haaroissa reikä, mutten raaski heittää niitä menemään.

En pysty juomaan vettä hanasta paitsi kotona, töissä ja kotikotona. Kotonakin aina pullotan vettä ja juon sen jääkaappikylmänä, koska se on parempaa niin. Esim ravintolassa mun pitää aina tilata jotain muuta kuin vettä, koska se nyt vaan maistuu niin hassulle aina (metallille, vesijohtovedelle, mille lie..)

En tykkää tomaatista yhtään ja kurkkukin vaatii vielä toisinaan totuttelua.

Vihaan sotkua, mutta täälä kotona mä oon sotkusempi kuin Joni..

Oon huoltoasemalla töissä, myyn autotarvikkeita ja mut on koulutettu myymään niitä, mutten tiedä edes mitä öljyä mun omaan autoon menee. Ja asiakkaat joutuu aina selittämään mulle mihin sitä tulppaa tms. käytetään tai miltä se näyttää ennen kuin osaan kertoa onko meillä hyllyssä sellaista.

Mä vingun ja inisen kotona ja ilmaisen välillä sillä tavalla mielentilani Jonille.. Tein ton kerran vahingossa kaupassa ja mua katsottiin tosi oudosti..

collage

Mulla on kaikesta periaate. Esimerkiksi pitää seurustella 4v ja asua yhdessä vuosi ennen kuin voi mennä kihloihin. Naimisiin pitää mennä 1-2v kihlauksen jälkeen ja lapsia tehdään vasta naimisiinmenon jälkeen. 

Mulla on pinterestissä, tietokoneella ja kännykässä omat kansionsa sekä kesä- että syksyhäille. En oo vielä päättänyt kummat haluan. Ja tiedän jo värimaailman sekä osan koristeista ja leikeistä. Sitä kosintaa odotellessa..

Tuun jokaisessa villityksessä tosi myöhään. En aluksi lämpene millekkään trendille ja nyrpistelen niille nenääni ja lopulta hullaannun niihin itse sitten, kun ne on jo sou lääst siison.

Toisinaan tuntuu, että mulla on suuria aukkoja yleissivistyksessä, maantiedossa ja historiassa.

Otan ravintolassa aina saman ruuan tai uudessa ravintolassa jonkun, jossa on kanaa. Otan aina pitsan ja subin samoilla täytteillä ja en oo varmaan koskaan tilannut mitään muuta hampparia roskaruokapaikoista kuin juustohampparin.

Mun on vaikee niellä mitään pillereitä ja tabeltteja. Pienenäkin sain kaikki lääkkeet nestemäisenä kauan aikaa ja vielä nykyäänkin pyörittelen jotain buranaa suussa kauan aikaa ennen kuin pystyn nielasta sen. Hyi.

Kun pääsen kotiin, mun on pakko ensimmäisenä vaihtaa farkut rennompiin ennen kuin voin tehdä mitään muuta.

Pesen käsiä nykyään melkein sairaalloisen usein. Mua inhottaa sellanen likanen tunne käsissä..

collage2


Mutta muuten mä siis oon ihan normaali....

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus! :) Löytyi kyllä osasta samoja juttuja kuin itselläkin, joten et ole niissä ainakaan ainoa outo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) no hyvä! Parempi olla outo kaksin kuin yksin ;)

   Poista
 2. Samaistuin ehkä liian moneen kohtaan, ensimmäiseen syyllistyin viimeksi muutama minuutti sitten :-D

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää että meitä outojakin on muutama ;D

   Poista
 3. Monet kohdat kuulostivat tutuilta! :-D Varsinkin tuo lääkejuttu, en pysty millään kanssa nielemään kunnolla lääkkeitä!
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä! Ei tunnu ihan friikiltä, kun on muitakin jotka pystyy samaistua :P joo se on tosi inhottavaa :(

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥