7.9.15

@ Tampere

IMG-20150905-WA0023

Näiden ihanien tyttöjen kanssa miitattiin Tampereella lauantaina. ♥ Ollaan tutustuttu 4 vuotta sitten, kun oltiin kielikurssilla Englannissa. Ollaan siitä asti nähty pari kertaa vuodessa ja näistä on tullut mulle hirmuisen tärkeitä ihmisiä. Edelleen me jaksetaan muistella meidän sekoiluja Brightonissa ja luodaan joka tapaamisella uusia hauskoja muistoja.
collage
1. Kokeilin ensimmäistä kertaa mun uutta lainerautaa, mutten oo vieläkään ihan vakuuttunut oliko toi kampaus hot or not.. 2. Tää on vaan niin hyvää..

IMG_7488

Käytiin New Yorkissa syömässä ja saatiin tosi hyvää palvelua. Saatiin vallata viidestään kabinetti ja tarjoilija suostui ottamaan meistä vielä kuvankin.. :D Ruoka oli kans ihan hyvää. Tonne vois siis mennä uudestaankin.
collage4
1. ♥ 2. Oon herännyt lauantaiaamuna klo 5 (varmaan siitä johtuu noi ekan kuvan järkyt silmäpussitkin..) ihan vaan sen takia, että päästiin Sallan kanssa Ikeaan ennen kuin muiden junan tulit. Mukaan lähti jakkaroita, uusi lipasto, joitain keittiöjuttuja, lakanat ja sisustusjuttuja, vaikken periaatteessa tarvinnut mitään..
collage2
1. & 2. Käytiin hotelli Tornin Skybarissa. Oli kyllä kivat maisemat, vaikka mua aluksi meinasikin huimata. En oo mikään ihan hirvee korkeiden paikkojen fani. Saatiin myös tosi kivannäköset alkoholittomat drinkit sieltä. 
collage3
1. & 2. Ruuan ja juomien jälkeen mentiin syömään vielä jälkkärikakut kahvilaan, jonka nimeä en muista. :D

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi kivalta päivältä :) Ai että kuinka herkullisen näköisiä ruokakuvia! <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥