30.10.15

Best Horror Movies

Halloweenia vietetään huomenna, joten aattelin tulla kertomaan mun parhaat vinkit kauhuleffojen osalta! Mä en ite tykkää sellasista ihmistenkidutusleffoista eli esimerkiksi Sawit ja Hostelit ei kuulu mun lemppareihin. Tykkään enemmän yliluonnollisesta kauhusta. Katsoin nuorempana paljon kauhuleffoja ja sillon mä oikeasti tykkäsin niistä, vaikkei olisi ollut ikää katsoa niitä. Nyt kun ikää olisi, musta on tullut ihan nössö, enkä uskalla enää katsoa tollasia samalla lailla kuin ennen. Kohtalontovereita? Tässä mun top3 parasta kauhuleffaa!

1. The exorcism of Emily Rose - Emily Rosen riivaaja
- Kertoo nuoresta tytöstä, nimeltä Emily, joka alkaa saada outoja kohtauksia. Tytön perhe uskoo tämän olevan riivattu ja kutsuvat paikalle papin manaamaan riivaajat pois. Elokuva perustuu tositapahtumiin Anneliese Michel nimisestä tytöstä, jonka uskottiin olevan riivattu.


2. Hide And Seek
- On aikaa kun oon katsonut tämän leffan, mutta ainakin silloin tää sai mut pelkäämään kaappien avaamista ja tiettyä kellonaikaa yöllä.. Kertoo tytöstä, jonka äiti tekee itsemurhan. Tyttö muuttaa isänsä kanssa pois kaupungista vanhaan omakotitaloon. Tyttö alkaa puhumaan mielikuvitusystävästään Charliesta ja outoja juttuja alkaa tapahtumaan.


3. REC
- Paljoa en tästä leffasta muista kuin, että lopussa sai pissiä housuun. Tässä toimittaja kuvausryhmäneen seuraa palomiesten toimintaa. Palomiehet saavat hälytyksen kerrostaloon ja kuvaajaryhmä menee heidän mukanaan. Talo eristetään, koska sielä epäillään leviävän jonkinlainen virus. Eli ulospääsyä ei ole ja he joutuvat kohdikkain viruksen saaneiden ihmisten kanssa..
Jos et ole kauhuleffojen ystävä, tässä pari kevyempää vaihtoehtoa Halloween-illaksi. Näiden jälkeen ei tarvitse pelätä säikkyvänsä omaa varjoaan seuraavat kaksi viikkoa.

+1. Nightmare before christmas
- Tää on yks mun lempparileffoista ja mun täytyy katsoa tää joka talvi ennen Joulua..


+2. Corpse Bride
- Tää on hyvin samankaltainen edellisen kanssa ja myös hyvä!Hurjan hyvää Halloweenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥