4.11.15

Ensimmäinen tonttu

Pihalla on +10 astetta ja mulla oli eilen talvitakin sijasta nahkatakki päällä. Säätiedotukset näyttää plusasteita yli viikon päähän. Ei todellakaan uskoisi, että nyt on marraskuu ja enskuussa on joulu. Onneksi mun joulufiilis ei riipu säästä. No okei, kyllähän se siihen vähän vaikuttaa ja toivon yli kaiken, että jouluna olis lunta! Mutta koska sää on mitä on niin joulufiilis pitää herätellä muilla tavoin. Ja mun mielestä marraskuussa voi ihan todenteolla alottaa joulun odottamisen. (Poikaystävä on tästä eri mieltä..) Niimpä meille ilmestyi  heti kuukauden vaihduttua hyllyn päälle Nisse-tonttu!

IMG_9092

Myös jouluvalot "sisustusvalot" saapui meille jo lokakuussa. Ne tuo niin kivaa tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Tän verran oon uskaltanut laittaa joulujuttuja kotiin. Ja laittaisin paljon enemmänkin, mutta toi toisen puoliskon suhtautuminen jouluun on vähän neutraalimpi kuin mun. Ja sen mielestä on ihan liian aikaista joulujutuille. Ja kun pihallakin näyttää vielä ihan syksyltä.  

IMG_8908
IMG_9089Onko teidän mielestä liian aikaista aloittaa joulunodotus? :)12 kommenttia:

 1. Ei oo yhtään liian aikaista!:-D Aaa jaksaisimpa hankkia uusia joulusisustusjuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten oo ainoa sitä mieltä!! :D Mäki täs kamppailen itteni kans, kun ei saisi ostaa mitään uutta, mutta tekis silti mieli ostaa kaikkea.. Viime vuonna kun tuli ostettua melkein kaikki mahdolliset, kun sai sisustaa ekaa kertaa joulua omaan kotiin. :D

   Poista
 2. Just kuuluu alottaa jo nyt joulun laitto <3 Mun pitää mennä ehdottomasti hakemaan ledivalot vielä kun niitä kaupoissa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, en oo tosiaan ainoa tätä mieltä! :) Munkin pitäis hakea uudet valot tohon maljakkojuttuun, kun tosta oli pari mennyt rikki vuoden aikana..

   Poista
 3. Ei yhtään liian aikaista! Itse mietin jo blogin joulukalenteria/teen niitä jo valmiiksi, kynttilöitä on tullut poltettua ja varmasti joulusisustus saapuu kunhan saadaan kämppä kuntoon, kun ollaan juuri muutettu. Lumi vaikuttaa munkin joulu fiilikseen ja haluisinkin jo vaihtaa talvikenkiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! :) mäkin oon jo pari kuukautta sitten miettinyt luukkuja valmiiksi ja nyt pitäs alkaa toteuttamaan niitä. :) joo niimpä. Mäki haluisin päästä käyttämään mun uutta ihanaa talvitakkia ja kaikkia talvikenkiä kunhan ne pakkaset ja lumi sieltä jostakin tulis! Tiedän kyllä että kiroan kaikki ne kerrat kun pitää ravata jäisiä autonikkunoita mutta mutta.. :)

   Poista
 4. mun mielestä nyt on ehkä just hyvä aika alottaa joulunodotus :) Söpö tuo tonttu ♥ Meillä istuskelee vähän samanlainen kaveri hattuhyllyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) kiitos! Toi on mun lempparitonttu ja siksi se pääsikin ekana esille. :)

   Poista
 5. Just sopiva aika itse pistin parvekevalot jo 3 vk sitten :D

  http://janitaqq.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Awwws! Ihanaa joulu! Itse en vielä ole kaivanut ensimmäistäkään joulukoristetta tai valoa esille, ehkä marraskuun lopulla sitten:) Ei ole yhtään liian aikaista, ihana nähdä kun porukka on jo laittanut ulkovaloja ulos, tuolla on niin synkkää että niitä kärsii kyllä ihastella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! :) pitäis käydäkkin ostamassa jotkut valot tonne terassille, olis niin kivan näköset! Kyllä täs vielä kerkee koristeita laitella, jouluun on kummiskin vielä reilu kuukausi aikaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥