10.12.15

Luukku 10 - Christmas Bucket List

IMG_9389

Oon ihan hirvee listojen ystävä ja mulla on ihan kamala tarve tehdä kaikesta mahdollisesta lista. To do-listat, mitä ottaa mukaan-listat, bucket listit ynnä muut on mulle jokapäiväisiä juttuja. Siksi mun pitää tietenkin saada tehdä myös joulusta bucket list! Tänä jouluna aion..

1. Koristella kuusen. Pitäisikin varmaan pian jo hakea kuusi varastosta odottelemaan koristelua. Tykkään laittaa kuusen jo ajoissa valmiiksi, vaikka osa koristelee sen vasta jouluaattona tai sen kynnyksellä.

2. Paistaa joulukinkun. Tänä vuonna saadaankin oikein kunnon kinkku poikaystävän työpaikalta. Jänskättää, miten niin ison kinkun osaa paistaa. Viime vuonna meillä oli joku pieni kinkkurulla, mikä oli jokseenkin helppo paistaa ensimmäiseksi kerraksi ja siitä tuli kyllä hyvää. Toivottavasti näin käy tänäkin vuonna.

3. Käydä joulusaunassa. Jouluaaton aamuun kuuluu joulusauna, jossa käydään joko meillä täälä kotona tai sitten kotikotona. Joka tapauksessa saunaan on päästävä.

IMG_9562

4. Paketoida lahjoja. Enkä oo edes ostanut vielä jouluisia lahjapapereita ja -nauhoja.. Saatika niitä lahjoja! No, ensi maanantaina pitäisi mennä joululahjaostoksille, joten jos sitten saisi nämä hoidettua.

5. Syödä hyvää jouluruokaa. Tämän toteutuminen on aika todennäköistä.. Moneenkin kertaan, ähkyyn asti.

6. Vetää suklaaähkyt. Niin kuin joka joulu..

7. Viettää aikaa perheen kanssa. Joulu on mun mielestä perhejuhla, eikä joulu olisi joulu ilman kotikotona vietettyä joulua.

IMG_9378

8. Pelata lautapeliä. Joku kuitenkin saa tänäkin jouluna lautapelin lahjaksi, joten jonkun uuden kivan pelin korkkaaminen olisi kivaa ajanvietettä aattona.

9. Kuunnella joululauluja. Lupaan, ettei me kuunnella tunnin kestävän ajomatkan aikana poikaystävän mummolaan jouluaattona mitään muita kuin jouluisia lauluja. Vaikka Jonilla jo varmaan puskeekin ne laulut jo korvista ulos silloin, kun oon kuunnellut niitä nytkin jo melko ahkerasti.

10. Katsoa joulupukin kuumalinjaa ja Lumiukko -leffa jouluaaton aamuna. Lasken nää jo perinteiksi. Aattona täytyy herätä aikaisin ihan vain sen takia, että pääsee katsomaan tvstä tulevia jouluohjelmia.

11. Syödä riisipuuroa. Mitä useampaan otteeseen, sen parempi. Ainakin aamupalaksi aattona, jos ei muuten.

IMG_9546


4 kommenttia:

 1. Meilläpäs on jo kuusi valmiina;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munki pitäis laittaa! Meillä on vaan toi minikuusi :D

   Poista
 2. Ihana bucket list! :) Toivottavasti sulla on aivan ihana joulu - noillahan pääset oikein hyvin alkuun! ♥

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasti sanottu! Toivon samaa myös sulle! :) ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥