16.12.15

Luukku 16 - Parasta Joulussa

joulukalenteri luukku 16

Huijui, enää viikko ja yksi päivä jouluun! Ja kyllähän se joulustressi tännekin iski, vaikka sitä kuinka yritettiin välttää. Lahjat on onneksi jo hankittu, mutta ne joulusiivot. Ne on vielä aivan vaiheessa. Ja kuusikaan ei oo vielä pystyssä, eikä jouluverhot tangossa, (hyvät) piparit kerkesi loppua ja pitäisi keretä leipomaan ja koristelemaan jossakin välissä lisää. Lisäksi mulle on pistetty monen päivän työputki ennen joulua ja oon koko viikonlopun töissä, joten tuntuu etten kerkeä tekemään enää mitään ennen joulua.. Tänään on viimoinen vapaapäivä ennen sitä työputkea, joten pitää yrittää nyt käyttää kaikki aika hyödyksi.

IMG_9762

Mun eilinen luukku taisi olla kyllä ylivoimaisesti suosituin luukku, sillä mulla ei oo tainnut ikinä olla yhden päivän aikana niin paljon kävijöitä kuin eilen. Luukku pääsi myös yhdeksi kaikkien aikojen luetuimmaksi postaukseksi. Ihan huippua! :) Tämän päiväisestä luukusta paljastuu tällä kertaa asioita, joita rakastan joulussa eli mikä on mun mielestä parasta joulussa.


Yhdessäolo - Se, että veli ja sisko tulee perheineen kotikotiin ja ollaan kaikki saman katon alla on musta parasta. Tänä vuonna näin ei tosin ole, kun he tulevat eripäivinä kotikotiin. Mennään Jonin kanssa kuitenkin käymässä mun vanhempien luona sekä jouluaattona että -päivänä, joten saadaan viettää joulua kaikkien kanssa vaikkakin sitten eri aikaan. :)

Joulumusiikki - Tykkään joululauluista ja siitä, että ne soivat joka paikassa. Okei, joskus kaupat ovat valinneet ne kamalimmat versiot joistakin lauluista, mutta se musiikki tuo silti kivaa fiilistä. Oon myös kuunnellut kotona ahkerasti joulumusiikkia.

Tunnelma - Joulussa on oma tunnelmansa, sellaista taikaa tuntuu olevan ilmassa. Ja kaikki ne valot, koristeet ja muut tuovat tunnelmaa. Ihmiset tuntuvat myös olevan usein paremmalla päällä jouluna, varmaan juuri tämän tunnelman vuoksi.

Jouluvalot - Tuovat juurikin sitä tunnelmaa. Rakastan laittaa jouluvaloja sisälle ja pihalle. Sisällä on tällä hetkellä kolme erilaista jouluvaloa, mutta tähtään viiteen (makkarin ikkunaan pitäisi vielä saada ja tietty sitten joulukuuseen tulee valot). Lisäksi terassille ja etuoven luokse pitäisi jo kiireesti saada valot. (Huhhuh, taas yksi stressin aihe, miten tää iski jo muhunkin?)

Tv-ohjelmat - Tvstä on tullut ja tulee paljon jouluisia leffoja, joita rakastan katsoa. Lisäksi jouluaattona tulevat ohjelmat ja leffat kruunaavat kaiken!

Kinkun tuoksu - Se tuoksu kun kinkku alkaa olemaan pian valmis. Aah..

Joulukorttien askartelu - Tykkään tosiaan näpertää kaikkea pientä ja joulukorttien askartelu kuuluu jo jouluperinteisiinkin.

Lahjojen paketointi - Pidän lahjojen ostamisesta (silloin kun tietää, mitä on ostamassa), mutta se paketointi on vielä kivempaa! Mulla oli täälä jo eilen paketointipaja pystyssä, kun piti kiireesti paketoida poikaystävän lahjat, ettei se näe niitä, ja samalla tuli paketoitua melkein kaikki muutkin lahjat.

Joulukuusi - Ja sen koristelu on myös yksi parhaista jutuista. Ootan kovasti, että saadaan tehtyä perjantaina joulusiivot, niin illalla saa laittaa kuusen pystyyn ja kaikki lahjat sen alle!

Jouluherkut - Piparit, joulutortut, kinkku, joulusuklaat, jouluruoka ylipäätään.. Parasta joulussa.♥

4 kommenttia:

 1. Nää joulupostaukset on niin ihania <3! Joulu on kyllä heti kesän jälkeen parasta aikaa vuodesta :)
  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Niimpä! Vaikka jotenkin toi kesä oli tänä vuonna niin surkea, että tänä vuonna tää joulu on ihan kohokohta. :D

   Poista
 2. Mullakin ihana työputki tuloillan...Huomisesta aaton aattoon mä oon töissä, ja mulla ei oo kaikki lahjat vielä paketissa. Onneksi jotain ehtii tehdä töidenkin jälkeen. Mä koitan stressata mahdollisimman vähän joulusta tänä vuonna, vaikka aina se pieni stressi iskeekin...:D Kaikki noi kohdat pitävät mullekin paikkansa, mutta varsinkin toi kinkun tuksu!!♥ Hih ihanaa ja kinkun tuoksuista joulunodotusta sulle! :)
  http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi.. Mulla oli yks vapaa ensviikon tiistaina, mutta ei se paljon lämmitä, kun joulusiivot ja kaikki muut pitäis olla siihen mennes kuitenkin tehtynä.. Ja muut päivät olinkin sitten töissä ja mulla on aika typeriä vuoroja että tuntuu koko päivän menevän töissä. :/ Mä oon tähän asti säästynyt stressiltä, mutta tänään se iski! Se on kyllä ihana tuoksu. ;) Kiitos ja samoin!♥

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥