6.12.15

Luukku 6 - Winter Tag

joulukalenteri luukku kuusi

Hyvää itsenäisyyspäivää!


Tämänpäiväinen luukku on samalla Project Blogin toinen yhteistyöpostaus ja tällä kertaa olisi vuorossa Winter Tag. Haastan kaikki halukkaan bloggaajat vastaamaan tähän tagiin myös! :)

IMG_9024

tee VS kaakao VS kahvi - Kaakao! Kahvista en tykkää yhtään ja teetä juon kyllä silloin tällöin, mutta kyllä kaakao vie voiton näistä.

polvisukat VS villasukat - Saako sanoa polvivillasukat? Yleisesti ottaen villasukat, mutta multa löytyy myös viimevuonna lahjaksi saadut, poikaystävän mumman kutomat polviin asti ylettyvät villasukat. Ne on aivan ihanat ja ehdottomat lempparit nyt talvella.

hokkarit VS kaunoluistimet - Kaunoluistimet, sillä en oo ikinä luitellut hokkareilla. Nyt ei oo kyllä pitkään aikaan tullut käytyä luistelemassa.. Lukion ensimmäisellä pakollisessa liikunnassa varmaan viimeksi.

lumiukkojen tekeminen VS lumienkeleiden tekeminen - Tällä hetkellä tekisin varmaan mielummin lumiukon, sillä sitä ei oo oikeesti tullu tehtyä pitkään aikaan.

joulutortut VS piparit - Varmaan joulutortut.. Ne on parempia valmiina. Piparitaikina sen sijaan olis kaikista parasta. Se taikina on usein parempaa kuin itse piparit.

pehmeä paketti VS kova paketti - Hmm.. Tällä hetkellä mun toivelistalla on varmaankin enemmän kovia paketteja. Mutta kuitenkin esimerkiksi ne villasukat tai aamutakki olisi kiva löytää paketista!


IMG_9434

Paras talviurheilulaji? - Lumilautailu! Oon varmaan saanut jotkut traumat koululiikunnasta hiihtämisestä ja luistelusta. En nimittäin tykännyt niistä koulussa lainkaan. Lautailu sen sijaan on musta paljon kivempaa.

Paras tapa viettää talvista vapaapäivää? - Herätä vasta, kun pihalla on jo kirkasta. Siihen synkkään pimeyteen on ikävä herätä ja sängystä on vaikeampi päästä ylös. Viettää hidas aamu ja tehdä jotain hyvää aamupalaa. Sitten olisi kiva mennä pihalle touhuamaan jotain, esimerkiksi juuri laskettelemaan. Sen jälkeen kun tulee pihalta syväjäässä on ihana mennä saunaan. Saunan jälkeen jotain mukavaa päälle, villasukat jalkaan, kynttilöitä palamaan ja joulutorttujen ja pipareiden kanssa sohvalle viltin alle katsomaan jotakin talvista tai jouluista leffaa.

Paras joululaulu? - Oon pienestä pitäen pitänyt kauneimpana joululauluna laulua Varpunen jouluaamuna.

Paras jouluinen/talvinen elokuva? -  Lumiukko -piirrosanimaatio! Se tulee katsottua aina joka joulu ja on tosi ihana.

Paras jouluherkku? - Piparitaikina

Parasta talvessa? - Lumi


Paras vaatekappaleesi talvella? - Uusi talvitakki on tällähetkellä mun lemppari.


Parhaat talvikengät?
 - Ehdottomasti (feikki) Uggit! Niin rumat kun ne onkin niin ne on älyttömän lämpöiset ja pehmoiset, just hyvät talveen. Usein mun jalkaan päätyy kuiten ylipolvensaappaat, koska ne on niin nätit.


IMG_9541

Kerro jokin hyvä muisto liittyen jouluun! - Viime vuonna sain tehdä joulun ensimmäistä kertaa ihan omaan kotiin ja se oli tosi kivaa! Vietettiin myös ensimmäistä kertaa Jonin kanssa joulu yhdessä, kun ennen ollaan oltu erikseen omien perheidemme kanssa.

Mainitse yksi joululahjatoiveesi tälle vuodelle! - Icebugit. Tykkään lenkkeillä jos on pakkasta ja vähän kirpsakampi ilma, mutta tällöin on usein myös liukasta. Icebugeista löytyy pohjasta nastat, jolloin ei oo liukastumisen pelkoa. :) Mun loput joululahjatoiveet löytyy muutama luukku taaksepäin eli täältä.

Mikä on sun ehdoton must-have juttu talvella? - No ne villasukat! Ilman niitä mä en pärjäisi talven pakkasissa.

Pidätkö glögistä? - En. Ei sillä, että oisin sitä kovin paljon ikinä maistanut tai muistaisin just nyt, miltä se maistuu, mutta ei, en pidä.. :)

Pidätkö talvesta? Miksi / miksi et? - Pidän! Talvella on toki huonot puolensakin (kylmyys, liukkaat tiet, ikkunoiden krapaaminen). Mutta kuitenkin on kiva, että meillä on välillä myös talvi. Joulu on talven kohokohta, pidän lumesta, talvisista vaatteista ja asusteista ja jotenkin talvessa on oma tunnelmansa. Saa polttaa niitä kynttilöitä, fiilistellä joulua ja käyttää megapaksuja neuleita.
Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä seuraavien bloggaajien kanssa. Blogeihin pääset klikkaamalla nimeä.

Kiia | Emmi | Eevi | Jenna | Milla H | Milla J | Noora R | Noora P | Noora T

2 kommenttia:

  1. Olin vähän nuorempi, ni äiti avas aina ennen joulua piparitaikinapaketin ja huus, et tulkaa ottamaan. Sit me kaikki popsittiin taikinaa ihan raakana, koska tykättiin kans siitä enemmän ku itse pipareista. : D Oi, hyviltä näyttää noi tortut. Tehtiin just tänään samoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam. :D Ite oon aina käyny napsimas äitiltä taikinaa kun se on leiponu piparia. :) Kiitos, ne on tollasia miniversioita. Tein kans tänään lisää noita. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥