2.12.15

November via Snapchat

collage
1. Kokeilin ensimmäistä kertaa protskulettujen tekemistä. Näissä mun tekemissä oli 1/2 banaani, 1,5dl kaurahiutaleita ja 4 kananmunanvalkuaista, mausteina kanelia ja vähän vaniljasokeria. 2. Ja näistä tuli oikeesti ihan hyviä! 3. Joulukalenteria alotettiin tekemään jo marraskuun alussa. 

collage2
1. Kokeilin ekaa kertaa elämässäni foam rolleria, kun löysin meidän salilta sellaisen. Otti muuten kipeetä.. 2. Ensi kevään pääsykokeisiin on alotettu lukemaan jo matikkaa. 3. Ostin ehkä maailman söpöimmän kattilan munien paistoon.♥

collage3
1. Astetta runsaampi aamupala, mut hyvää oli! 2. Onnistuin sitten lumpsauttamaan polvilumpioni sijoiltaan niinkin extremessä lajissa kuin venyttely.. 3. Ja käytin saikkupäivän hyödyksi katsomalla Frozenin, jota en ollu vielä nähny!

collage4
1, En muuten saanu imuroitua, kun oli pölypussi niin täynnä, että kuulosti siltä, että toi koko imuri räjähtää.. 2. Joulukoristeet pääsi koristamaan meidän kotia jo marraskuun lopussa. 3. Ensilumi tuli.♥ Ja meni..

collage5
1. Kaikki joulukortit askarreltu, jes! Näistä tulossa oma luukkunsa joulukalenteriin lauantaina! :) 2. Ensimmäisen adventin kunniaksi sytytettiin yksi kynttilä. 3. Koristeltiin toissapäivänä minijoulukuusi, jotta vielä jaksaisi hetken odottaa isomman kuusen koristelua.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!♥