17.1.16

Best pics of 2015

Project blogin yhteistyöpostausta jälleen! Tällä kertaa valikoimme viime vuoden lempparikuvamme. Mulla nää kuvat ei oo mitenkään valokuvauksellisesti mun lemppareita, vaan valitsin kuvat niissä näkyvän asian, tilanteen, paikan tai muun vastaavan vuoksi. :)

20150727_221249

Tämän ensimmäisen kuvan valitsin siksi, että rakastin meidän entisen kodin ikkunasta näkyvää jokimaisemaa. Mulla on tätä maisemaa silloin tällöin ikävä, mutta onneksi siitä on otettu muutamat kuvat, joita voi haikeana katsella.

20150729_103535

Hetki, kun sain uuden kodin avaimet käteen ja sai ruveta samantien siivoamaan uutta asuntoa ja roudaamaan muuttolaatikoita! Olin ihan kamalan innoissani.

IMG_6632

Tämän hetken haluaisin elää uudelleen viime vuodelta. Pidettiin nimittäin piknik omalla terasilla ja meillä oli vaikka mitä herkkuja, vaikkei jaksettukaan syödä kaikkea. Tuona päivänä oli ihanan kesäinen sää, kuunneltiin hyvää musiikkia ja fiilis oli korkealla. 

IMG_7241

Käytiin meidän eräällä maakuntamatkailulla tuola rannalla, jonka nimeä en nyt jaksa muistaa. Toi oli tosi rauhoittava paikka ja sielu oikeasti lepäsi.

IMG_7596

Jotenkin nää kaikki rannat on rentouttavia paikkoja, koska tää valikoitui myös mun lempparikuvaksi. Vietettiin pari kesäiltaa mökillä ja tälläset maisemat oli meidän pihasaunasta.♥

IMG_8475

Fiilistelin viime vuonna syksyä tosi paljon ja varmaan ensimmäistä kertaa olin innoissani sen tulosta. Sai pukea kivoja asuja päälle, joita ei kuitenkaan tarvinnut peittää paksulla takilla (niin kuin nyt) eli oli sopivan lämmin ja toi väriloisto oli ihana.

IMG_8584

Tehtiin jotain vähän erilaista eräs syksyinen kylmä ilta ja mentiin Simpsiölle paistamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja. Mulle tuli jotenkin lapsuus mieleen ja iskän kanssa metsässä vietetyt makkaranpaistohetket, joten toi ilta oli kiva ja erilainen! Ja vaahtokarkit oli tietenkin superhyviä. Vaikka kaikki vaatteet haisivatkin savulle pari viikkoa.

IMG_8919

Tämä kuva ihan vain sen takia, että rakastuin sykyllä tuohon keltaiseen uuteen sadetakkiin sekä kumppareihin.

IMG_9177


Kuva ihanan paksusta ensilumesta, josta olin myös ihan luvattoman innoissani.

IMG_9585

Yksi jouluinenkin kuva piti valita, vaikka nää on varmaan kaikilla vielä tuoreessa muistissa. Piparit ja minttukaakao oli meidän vakio iltapala joulun aikaan.♥


Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä seuraavien bloggaajien kanssa. Blogeihin pääset klikkaamalla nimeä.

Kiia | Emmi | Jenna | Milla H | Milla JNoora R | Noora P

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Emmiina!! Ja vitsi innostuin tosta avainkuvasta, mä niiiiin haluaisin jo muuttaa johonkin täältä porukoiden luota, mutta ei oo vielä ees mitää asuntoo katottuna... :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Toi hetki on kyl kutkuttava ku saa avaimet käteen ja joku asunto on nyt ihan virallisesti oma ja sinne saa ruveta tekemään kotia!♡ Kyllä se aika vielä koittaa! Ja sit aluksi vaan haaveilee takasin kotikotiin missä äiti siivos suurimman osan puolesta ja teki ruuan.. :D

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia :) Etenki toi syksykuva susta <3 Joteki noi siniset farkut sopii sulle ihan älyttömän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!♡ :) ne on mulla kyllä tällä hetkellä eniten käytetyt farkut, että kiva kuulla! :D

   Poista
 3. Olipas kivoja kuvia! :)

  http://stay-mariae.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥