4.1.16

December via Snapchat

Vihoviimeinen kurkistus sinne joulukuuhun ja viime vuoteen snapchatin välityksellä! :)

collage
1. Itsenäisyyspäivän perinteiden mukaisesti leivoin pipareita. 2. Seuraavana päivänä vuorossa oli niiden koristelu.. 3. Ja nauttiminen minttukaakaon ja leffan kera.

collage2
1. Itsenäisyyspäivänä tulin töistä tälläiseen herkkupöytään. Tarjolla oli itsetehtyjä valkosipulikermaperunoita ja pekoniin käärittyjä kanarullia, joissa oli sisällä koskenlaskijaa.. NAM! 2. Kun oot heränny lauantaina aamuvuoroon viideltä, sun lauantai-ilta näyttää todennäköisesti näinkin vauhdikkaalta. Mut poikaystävän huppari päällä on hyvä olla. 3. Fiilis oli korkeella ja väsymys kova! 

collage3
1. Piparkakkutalon kokoamista.. 2. Ja koristelua. 3. Joulua odotettiin innolla!

collage4
1. On ihan ookoo mennä laittamaan autoa lämmitykseen yökkäreillä, polvivillasukilla ja uggeilla. Vaikka näyttääkin urpolta. Onneks kukaan ei nähny. 2. Joni sai tänä vuonna kahdeksan lahjaa.. 3. Koska joku vähän innostui joululahjaostoksilla. :)

collage5
1. Meinasin tyystin unohtaa ostaa joulutähden meille tänä (..viime..) vuonna, mutta onneksi sen kerkesi hommata vielä viikko ennen jouluakin. :) 2. Joulusiivojen jälkeen kuusi pääsi pystyyn! 3. Maailman paras jälkkäri..

collage6
1. Kinkunpaistopäivänä syötiin aamupalaksi riisipuuroa. 2. Ja tietty paistettiin se kinkku! 3. Haluaisin ton lautasen eteeni nyt..

collage7
1. Joulukinkku oli maailman parasta ja koitettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa kuorruttaa se. 2. Piti leipoa lisää pipareita, koska edelliset kerkes loppua kesken.. 3. Jouluaaton parhautta on lautapelien pelaaminen.

collage8
1. Oli muuten ensimmäinen kerta kun mulle kävi näin! Jokseenkin tuntee itsensä huonoksi kokiksi, kun mikropuurokin epäonnistuu.. 2. Tarkotus oli syödä söpö aamupala söpöstä kulhosta ja söpöstä mukista, mutta.. 3. Pojat pelaa jotaki ampumapeliä ja oon ihan mukana meiningeis..

collage9
1. Skoolattiin ekat kuoharit jo alkuillasta. 2. Ja sitten laittauduttiin. Onks joku keksiny jotaki parempaa tapaa levittää glitterluomiväri ilman että silmänaluset ja koko naama ja joka paikka on ihan siinä glitterissä? :D Mulla oli tällänen ratkasu.. 3. Onnellinen.♥


Nyt tekis mieli vaahtokarkkikaakaota, kinkkua, riispuuroa ja piparitaikinaa.. Samaistuuko joku? :)

2 kommenttia:

  1. Mun alko tekemään kauheesti mieli pipareita ja riisipuuroo ku katto näitä kuvia :D Ihana toi viimenen kuva susta, tosi kaunis <3 :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥