2.1.16

New Year

Miten mun uusi vuosi meni? Ihan hyvin. Tai oikeastaan tosi hyvin. Mulla oli kylläkin koko päivän jotenkin fiilis maassa. Stressasi, että taas yksi vuosi on jo ohitse ja uusi edessä. Ja tähän uuteen vuoteen sisältyy aika paljon paineita opiskelupaikan saamisen ja ikuisten elämäntaparemppojen suhteen. Joten mua jännitti. Sain kuitenkin kuulla kivoja uutisia asiasta, joka oli mulle iso juttu ja jonka tiesin olevan kiva startti uudelle vuodelle. Muutenkin päätin lopulta, että tästä tulee hyvä vuosi. Aion elää päivä kerrallaan ja yrittää parhaani.

IMG_0231

Mä kuulun niihin ihmisiin, jotka uskoo siihen new year, new me -ajattelutapaan. Mulle uusi vuosi meinaa uutta mahdollisuutta ja aloittamista puhtaalta pöydältä. Tietenkin mulla korostuu toi uusi mahdollisuus lähinnä noiden opiskelujen suhteen, sillä kuten viime, myös tänäkin vuonna mulla alkaa heti vuoden ensimmäisenä maanantaina pääsykoelukemiset. Lisäksi mulla on aina tarve päästä parturiin uuden vuoden aikoihi. Viime vuonna hiusten väri vaihtui punaiseksi, ehkä tänä vuonna ne vähän lyhenevät? Myös elämäntaparemppaa yritetään taas ja toivon, että se tällä kertaa ihan oikeasti onnistuisi. Ainakin mulla tulee olemaan hieman erilaiset motivaation lähteet asian suhteen. Tänä vuonna myös päätin, etten tee ainuttakaan uudenvuodenlupausta. Niiden sijaan asetan vuodelle tavoitteita, joista tulossa postausta ensi viikolla! :)

IMG_0228

Varsinainen uudenvuodenaatto mulla oli vapaapäivä. Joni oli hakenut isältään Nintendo Nessin, joten pelailtiin sitä ja nostalgisoitiin vanhoja pelejä. Mä laittauduin kaikessa rauhassa, siemailtiin kuoharia ja kuunneltiin musiikkia. Illasta lähdettiin sitten Jonin kaverin luokse juhlimaan varsinaista vuodenvaihdetta. Vaihdettiin uudenvuodenpusut ja juhlittiin vielä pari tuntia. Lähdettiin kuitenkin kotiin, kun muut lähtivät baariin. Mekin oltaisiin haluttu mennä, mutta mulle tuli niin huono olo ja väsy etten pystynyt lähteä. Pääsipähän aikaisin nukkumaan, sillä seuraavana iltana mulla oli töitä. Baarissa olisi kuitenkin tullut oltua ihan viimeiseen asti ja töissä olo olisi saattanut olla vähän ankeampaa. Kaikenkaikkiaan kuitenkin mukava uusi vuosi ja oli kiva herätä uuteen vuoteen ilman sen suurempia krapuloita. :)

IMG_0230


Olisi kiva kuulla millaisia postauksia toivoisitte uudelle vuodelle? Eli ideoita ja toiveita otetaan vastaan! :)


6 kommenttia:

 1. Sun elämäntapoihin liittyviä postauksia olisi kiva lukea! :) Sun vuoden 2015 postaukset olivat kyllä kivoja, joten saman tyyppisiä vaan lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta elämäntaparempasta on mahdollisesti tulossa ainakin juttua! :) Kiitos♥ :)

   Poista
 2. oi näytätpä kauniilta! Hyvää uutta vuotta vielä näin myöhässä :D

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. siis VAU toi sun tukka! Miten oikein hoidat sitä kun se näyttä noin upealta <3

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kiitos! :D Öljyä ja hoitosuihkuetta käytän suihkun jälkeen, en sitä oikein muuten hoida.. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥