5.1.16

Tavoitteet vuodelle 2016

Tavoitteet vuodelle 2016 on vähän kuin hienompi ilmaisu uudenvuodenlupauksista. Mutta kuitenkin hieman eri asia. Tavoitteet tuntuu olevan ehkä vähän enemmän saavutettavissa ja niihin on jollain tapaa helpompi tehdä suunnitelmat, miten tavoittaa ne. Ainakin mun pääkopassa ajattelen asian näin.

IMG_0330Listasin siis tälle vuodelle tavoitteita, jotka haluaisin saavuttaa. Ja toivon, että kun loppuvuodesta tätä postausta selaan, olisin saavuttanut edes puolet näistä tavoitteista.

Herkuton tammikuu - Meillä on Jonin kanssa meneillään haaste herkuttomasta tammikuusta. Jos jompikumpi kuitenkin sortuu herkkuihin, joutuu hän laittamaan konkreettisesti 5 euroa esimerkiksi johonkin rasiaan/purkkiin tms. Kuukauden loputtua vähemmän herkutellut saa kaikki rahat. Neljättä päivää jo mennään (ensimmäisenä päivänä oli vielä lupa herkutella), mikä tuntuu saavutukselta joulun herkutteluputken jälkeen!

Pääsykoelukemiseen panostaminen - Tänä keväänä tavoitteena on suunnitelmallisuus ja niistä kiinni pitäminen lukemisen suhteen. Viime vuonna suunnittelin kyllä kovastikkin kaikkea ja tein aikataulutuksia sun muuta, mutta toteutuksessa sitten vähän lipsuin.

Opiskelupaikan saaminen - Mikäli edellinen tavoite toteutuu, toivon tietenkin, että siitä seuraisi opiskelupaikan saaminen. Toivon todella, ettei mulla olisi enää kolmatta välivuotta edessä, vaan saisin syksyllä aloittaa opiskelut yliopistossa.

Vähintään yksillä festareilla käyminen - Myös tänä kesänä haluaisin käydä jossain festareilla. Esimerkiksi Provinssissa, koska se jäi viime vuonna kokematta.

IMG_0276

Terveellisemmät elämäntavat - Tänä vuonna haluan voida paremmin ja olla virkeämpi. Yritän siis nukkua paremmin ja riittävästi, lisätä liikuntaa, syödä terveellisemmin ja vähentää herkuttelua. Haluan sanoa heipat väsyneelle ja vetämättömälle ololle, muutamille kiloille ja itseinholle.

Bloggaamiseen panostaminen - En halua julkaista postauksia, joiden kuviin tai sisältöön muuten en ole tyytyväinen. Tähän asti olen välillä ollut tyytymätön esimerkiksi just kuviin, mutta julkaissut ne sillä verukkeella, ettei ole muitakaan kuvia ja pakko postata jotain kun edellisestä julkaisusta on jo aikaa. Muutenkin haluan yrittää panostaa tähän hommaan niin paljon kuin lukemisiltani ehdin.

Tilaisuuksiin tarttuminen - Oon tässä oikeastaan tosi huono, koska mun on aina helpompi jäädä siihen tuttuun ja turvalliseen. Tänä vuonna aion kuitenkin yrittää tarttua useampiin tilaisuuksiin mitä mulle tarjotaan sekä hakeutua itse niiden äärelle.

Hetkessä eläminen - Tää oli myös mun aiemmin kirjoittamassani välivuoden tavoitteet -listassa, mutta lisään sen vielä tähänkin. Tämä on nimittäin liiankin helppo unohtaa. Haluan yrittää elää päivä kerrallaa ja tarttua niihin tilaisuuksiin sekä tehdä kaikkea extemporea. Oon sellainen ihminen, että tykkään suunnitella kaikki asiat valmiiksi ja mun on vaikea tehdä mitään extemporea, sillä ne ei kuulu suunnitelmiin ja muuttaa niitä. Yritän siis päästä tästäkin hieman eroon ja elää enemmän hetkessä.

IMG_0302

4 kommenttia:

 1. Tosi ihana idea toi herkuton tammikuu ja toi rahankeräys! : D Ja toi uusiin tilaisuuksiin tarttuminen on kans asia, jonka haluun itekin tehdä. Niin usein tulee oltua vaan tutussa ympäristössä kotona läppäri sylissä. Vois kokeilla jotain muutaki.

  VastaaPoista
 2. Joo, tuo ainakin lisää motivaatiota! :D Niimpä, liian helposti jää tuttuun ja turvalliseen :/ Mutta tänä vuonna pitää yrittää tarttua niihin tilaisuuksiin vähän enemmän ja elää hetkessä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! :) Todella hyviä lupauksia. Mitä haluaisit lähteä opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ :) yritän päästä opiskelemaan kauppatieteitä yliopistoon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥