11.1.16

Throwback to 2012

Vuonna 2012 olin 17-vuotias ja kirjoitin blogia nimeltä My Journey. Selailin sen postauksia eilen ja voi sitä myötähäpeän ja naurun määrää. Ajattelin jakaa teidänkin kanssa muutamat hienot kuvat (pahimmat jätän kuitenkin julkaisematta), joita oon silloin blogissani jakanut. Kuvanmuokkaus ei ollut nähtävästikkään mun alaa ja peilin kautta otetut kuvat oli in. Mä en kehtaisi millään myöntää, että näistäkin kuvista on vain muutama vuosi..

collage2

Vuonna 2012 mä kävin lukion ensimmäistä luokkaa. Olin töissä eräässä tanssikeskuksen narikassa aina lauantai öisin. Jonin kanssa oltiin seurusteltu vuoden verran. Olin myös monta kiloa laihempi. Mun postauksien sisältö koostui tuolloin asuista, ostoksista, Jonin kanssa vietetystä ajasta, opiskelusta, salijutuista ja turhasta löpinästä. Suuri myötähäpeä mulla nousi myös niistä teksteistä. En tajua, miten kukaan on edes antanut mun kirjottaa blogia tuolloin. :D Mutta toisaalta mä uskon, että parin vuoden päästä luen näitä nykyisiäkin postauksia myötähäpeän vallassa, koska ihmiset muuttuu. Ajatusmaailma ja ulkonäkö muuttuu ja uskon, että oon kovinkin eri ihminen parin vuoden päästä kuin nyt. Sitten mua hävettää 20v minä ja nauran mun kuville ja teksteille. Niinkuin nyt teen muutaman vuoden takaiselle blogille. Mutta oikeesti. Kuka muokkaa kuvat noin keltaseksi ihan vaan, että näyttäisi ruskettuneelta..

collage3 collage5
collage

10 kommenttia:

 1. Awwws, oot niin söpö :D Mäkin kyllä häpeän omia muutaman vuoden takaisi kuviani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Mäki häpeän näitä, mutta näitä kehtas vielä just ja just julkaista tänne. Jos menis vielä pari vuotta näistä taaksepäin niin.. :|

   Poista
 2. Söpön värinen kamera sulla ainakin :D ♥

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hih, ihana Emmiina!:D Mullakin oli vaaleenpunanen kamera vuosia sitten..<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ♥ Mulla on toi kamera vieläkin hengis jossain laatikon pohjalla, mutta siitä on näyttö vähän säpäleinä.. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥