28.1.16

THURSDAY MOOD

IMG_0559

Moi! Tuntuu, etten oo tehnyt ihan tavallista höpöttelypostausta pitkään pitkään aikaan. Kuitenkin on välillä kiva purkaa omia ajatuksia myös tänne blogin puolelle ja jakaa, mitä mulle oikeasti kuuluu just nyt. Eli höpötyspostausta luvassa! Motivaatio on ainakin huipussaan ton valmennuksen suhteen eli ruokailut ja liikunnat rullaa enimmäkseen hyvin. Ensimmäistä kertaa mulla on jotenkin tosissaan sellainen olo, että mä saatan jopa onnistua tässä. Tiedän, että motivaationlaskua on kyllä tulossa jossain vaiheessa, mutta toivottavasti siitä selvitään ja jatketaan siitä huolimatta eteenpäin. Enemmän valmennuksen ensimmäisen kuukauden fiiliksiä on tulossa ensi viikon jälkeen!

Blogista oon tällä hetkellä eniten innoissani ja tuntuu, että voisin viettää kaiken aikani suunitellen tulevia postauksia. Ideoita mulla on tällä hetkellä ainakin tsiljoona. Kuitenkin mun pitäisi muistaa viedä pääsykoelukeminen etusijalle ja juuri se on ollut tässä vakein juttu viime päivinä. Kaikki muu kiva meinaa nimittäin viedä voiton. Mutta muistan kyllä, että mun piti viime vuonnakin hakea hetken aikaa sitä rytmiä lukemiseen. Tässä välillä nimittäin tulee aina melkein vuoden tauko, kun ei tarvitse avatakkaan mitään oppikirjaa. Opiskelunmakuun on vaikea päästä tuosta noin vain. Luottavaisin mielin kuitenkin olen sen suhteen, että se motivaatio siihenkin löytyy vielä jostain.

Odotan myös kamalasti tulevaa kuukautta. Herkkulakko nimittäin loppuu ja tiedossa olisi Helsingin reissua, Himoksella laskettelua, synttäreitä ja tupareita. Paljon kivoja juttuja luvassa siis. Musta on ollut myös kiva nähdä, että teitä lukijoita on tullut sinne ruudun toiselle puolelle paljon lyhyessä ajassa! Vielä reilu kuukausi sitten mulla nimittäin taisi olla melkein puolet tuosta lukijamäärästä ja oon kyllä yllättynyt, että teitä on kertynyt sinne noinkin paljon! Tai ainakin mulle toi määrä on ihan superpaljon. Oon myös tosi kiitollinen, että jaksatte kommentoida niin ahkerasti. Kommentit piristää ja motivoi! :) Mikäli teillä uusilla ja vanhoilla lukijoilla on ideoita tai toiveita postauksien aiheiden suhteen niin niitä otetaan edelleen vastaan.♥

Ps. Viikonloppuna olisi tarkoitus tulla uutta postausta ystävänpäivälahjoihin liittyen. Edellyttäen, että mun tilaama paketti tulee ajallaan perille, toivotaan parasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥