28.2.16

11 Haavetta

Project blogin yhteispostaukselle omistettu sunnuntai on jälleen tänään ja tällä kertaa me tytöt haaveillaan pienistä ja isoista jutuista! Haaveita on monenlaisia, mutta mä päätin tällä kertaa jakaa teille ne mun vähän isommat haaveet, mitä haluan tässä elämässä saavuttaa. Haluaisin ehdottomasti, että kaikki näistä haaveista toteutuisi jossain vaiheessa elämää. Muistahan kurkata muidenkin tyttöjen haaveet! Heidän blogeihinsa linkit löytyy postauksen lopusta.

IMG_0416

1. Oma koira on ollut haaveena kauan aikaa. Ja aionkin sellaisen hankkia heti, kun mahdollista. Haaveilen pienestä pystykorvaisesta rodusta, kuten pomeranian tai kleinpitz. Nykyiseen asuntoon ei saa ottaa eläimiä, mutta toivottavasti seuraavaan jo saisi!

2. Hypätä benjihypyn. Pelkään ihan kamalasti korkeita paikkoja, mutta benjin hyppääminen on jotain, minkä haluasin vielä joskus kokea. Se tarkoittaisi itsensä ja pelkojensa ylittämistä. En oo kuitenkaan toistaiseksi halunnut maksaa siitä niin paljon, koska pelkään jänistäväni viime tingassa ja rahojansa ei siitä taida takaisin saada.

3. Matkustaa paljon, sillä en oo tähän mennessä päässyt juurikaan ulkomaille. Oon käynyt ainoastaan englannissa, ruotsissa ja virossa. Haaveena olisi tämän elämän aikana vielä päästä näkemään ja kokemaan paljon. Myös reilaus kiinnostaisi!

4. Asua ulkomailla, vaikka vaihtovuoden merkeissä. Edelliseen liittyen haluaisin myös lomailun lisäksi kokea ulkomailla asumisen. Vaihtoon lähteminen tulevasta koulusta olisi yksi keino tähän.

5. Rakentaa oman talon. Tää menee varmaan aika kauas tulevaisuuteen, mutta haluaisin jossain vaiheessa rakennuttaa oman talon alusta loppuun. Talon, missä kaikki olisi millilleen suunniteltu omien mieltymysten mukaisesti olisi nimittäin aika unelma!

6. Suunnitella häät. Multa löytyykin jo kansiot kännykästä ja tietokoneelta hääideoihin eri vuodenaikojen ja väriteemojen mukaan, haha! Häiden suunnittelu ja järjestäminen on toivottavasti jotain, mitä saa tehdä kerran elämässä ja haluan niistä täydelliset.

7. Mennä naimisiin, sillä luonnollisesti edellisestä seuraa toivottavasti ne itse häät. Naimisiinmeno merkitsee mulle paljon monellakin tapaa ja toivottavasti saan senkin kokea vielä joskus.

8. Saada opiskelupaikka. Ehkä tällä hetkellä läheisin haave, sillä teen sen eteen töitä päivittäin. Toivottavasti mun lukeminen palkitaan ja pääsen syksyllä opiskelemaan alaa, joka oikeasti kiinnostaa mua.

9. Saada lapsia. Tämä puolestaan menee jälleen aika kauas tulevaisuuteen, mutta haluaisin lapsia silti suhteellisen nuorena. Heti, kun elämäntilanne niin sallii. Opiskelut haluaisin kuitenkin suorittaa ensin kokonaan.

10. "Täydellinen vaatekaappi" on myös jotain mistä kovasti haaveilen. Kaappi, josta löytyisi aina jotain päällepantavaa ja josta ei löytyisi käyttämättömiä vaatteita. Oonkin aloittanut hieman tätä projektia kenkien ja laukkujen osalta, mutta vaateosuus on vielä kovastikkin huonossa jamassa. Pitäisi viedä kaikki ylimääräinen kirpparille ja ostaa lisää kivoja, yksinkertaisia, laadukkaita ja yhdisteltävissä olevia vaatekappaleita. Tää onkin varmaan koko elämän projekti.

11. Onnellinen elämä. Kaiken kaikkiaan haaveilen, että sasin elää loppuelämäni onnellisena, kokea paljon kivoja asioita ja tietenkin toivon, että saisin toteutettua mahdollisimman paljon näistä ja muista isoista ja pienistä haaveistani.   

Blogeihin pääset klikkaamalla nimeä.
Kiia | Emmi | Jenna | Milla H | Noora T

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Samoja haaveita löytyy täältäkin, mutta benjihyppyä en kyllä uskaltais ikinä hypätä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!♥ :) Haha, joo nähtäväksi jää, uskallanko mäkään oikeasti sitä ikinä hypätä.. Mutta se olisi kyllä sellaista itsensä ylittämistä, jos uskaltaisi. :)

   Poista
 2. Kiva postaus! :) Haaveilu on ihan parasta ja välillä tuntuu, että on vähän turhanki paljon haaveita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ :) Niimpä! Mä tykkään unelmoida ja haaveilla paljonkin, joten haaveitakin löytyy monen monta. :D

   Poista
 3. Voisin sanoa et melkeenpä samat haaveet mullakin! Tosi kiva postaus ja hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty niin eiköhän haaveilu ihan hyvääkin tee ;D

  www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiva että tykkäsit! :) Niimpä! Mitään ei voi saavuttaa, jossei niistä osaa edes haaveilla. ;)

   Poista
 4. Todella kiva ja erilainen postaus! :) Unelmoin itsekin pitkälti samoista asioista ja erityisesti kokonaisuutena tuo onnellinen elämä on tärkeä unelma, johon voi mun mielestä kaikista eniten vaikuttaa itse ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla! :) Mullekin se on tärkeää ja haluan joka päivä tehdä asioita sen eteen, jotta voisi olla onnellinen. Vaikka jotain ihan pieniäkin juttuja, jotka tekee onnelliseksi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥