2.2.16

January via Snapchat

collage
1. Loppiaisena koitti se hetki, kun kaikki joulujutut piti korjata laatikoihin ja piilottaa kaapin perälle odottamaan seuraavaa joulua.. Nyyhk. 2. Valmennuksen myötä oon kokeillu kaikkea uutta ja poistunut mukavuusalueeltani. Mutta se on kannattanut ja ainakin nää Chiansiemenet jäi pysyvästi mun ruokavalioon! 3. Myös lisäravinnevarasto laitettiin uuteen uskoon.

collage2
1. Pienen tauon jälkeen aloitin myös salilla käymisen uudestaan. Miksi sinne on aina niin korkea kynnys mennä, jos ei ole hetkeen käynyt? 2. Hengissä kuitenkin selvittiin! Kynnys ylitettiin ja treenistä selvittiin, vaikka alakroppa olikin kipeänä sitten neljä päivää.. 3. Innostuin lenkkeilystäkin, kun ne kovimmat pakkaset laski hieman. Kaipaan tota säätä, nimittäin nyt tonne pihalle ei voi kuvitella menevänsä lenkille ilman jotain nastakenkiä (joita en omista).

collage3
1. Mun lauantait on aina yhtä vauhdikkaita. :D Mulla herättää joka aamu kello 6-7, vaikka olisi vapaapäivä. Jossei tarvi herätä salille tai töihin, pitää herätä lukemaan pääsykokeisiin.. 2. Mun ruokavalioon kuuluu tortillat ja oon siitä kyllä onnellinen, sillä ne on mun yks lemppariruuista. 3. Värikäs ruoka on ♥

collage4
1. Mulla on ollut motivaatio ihan huippukorkealla ja yksikään treeni ei oo jäänyt välistä. Toivon, että tää pysyisi yllä alkuhuumankin jälkeen! 2. Terveellisiä versioita roskaruuista piti keksiä herkuttoman tammikuun vuoksi. Bataattiburgeri osottautui oivaksi korvikkeeksi, hyvää oli! 3. Myös smoothieista on kokeiltu uusia variaatioita.

collage10
1. Käytiin ostamassa meille uusi läppäri ja oon niiin rakastunut. 2. Noi pakkaset ei oo oikein motivoineet näyttämään nenäänsä pihalla. Mielummin oon vetänyt villasukat korviin ja paksun neuleen päälle ja hengannut kotona kokoajan. 3. Samassa, kun olin laittanut ton edellisen snäpin, sain postista viestin, että sielä olisi mulle nellyn paketti. Kummasti tulikin motivaatiota lähteä käymään kaupassa ja postissa. Päätin, että nää on hot ja nää pääty täydentämään mun kenkävalikoimaa.

collage7
1. Sain aikaiseksi ostaa kookosöljynkin sekä d-vitamiinin, joten aamupala muuttui entistä terveellisemmäksi. 2. Kookosöljyä piti tietenkin heti hyödyntää myös kokeilemalla sitä voin korvikkeena! 3. Salin jälkeen on aina nuutunut, mutta onnellinen fiilis.

collage8
1. Pahinta on kun on törkee nälkä ja ruuassa kestää vielä tunti.. 2. Tässä lopputulos kun sulla on ollut hiukset laineilla ja seuraavana päivänä päätät harjata ne auki. 3. Nälkä..

collage9
1. Käyn tosi harvoin yksin saunassa, mutta päätin pitää hemmotteluhetken itsekseni, kun Joni oli yövuorossa. 2. Mun ihanat kukat vaan näytti tältä yks aamu.. Mulla ei pysy mikään hengissä. 3. Sain mun ystävältä joululahjaksi VS:n vartalovoiteen ja toi on niiin hyvän hajusta.♥


Tälläinen oli mun tammikuu Snapchatin kautta katsottuna! Päivittelen sinne näiden kuvien lisäksi myös paljon muuta. Mua voi seurailla nimellä emppuhhii, jos haluatte seurailla mun päivittäisiä tekemisiä, treenijuttuja ja syömisiä. :)

6 kommenttia:

 1. Nää on kyllä aina parhaita postauksia! Sun snapchattia on niin kiva seurailla :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ui ui! Bataatti burger maistui mullekkin! Hahha, tuolle kukkajutulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä yllätti positiivisesti! :) Joo, olin mukamas hauska ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥