29.3.16

Best Netflix Series

IMG_1076

Monen moni on jakanut sarjasuosituksensa blogissaan viimeaikoina. Myös mä ajattelin kantaa korteni kekoon tämän suhteen ja jakaa omat suosikkisarjani Netflixin ihmeellisestä maailmasta. Sitä kun tulee katsottu nykyään lähes päivittäin. Lukupäivän jälkeen ei ole mitään parempaa kuin heittää aivot illalla narikkaan ja pistää hyvä sarja pyörimään! Jaan teille siis viisi tämän hetken suosikkisarjaani ja yritin valikoida tähän sellaisia, mitä ei olisi ihan hirveästi muiden listauksissa näkynyt, jotta saisitte tämän tyyppisestä postauksesta vielä jotain irti. :)

white collar

1. Kovat kaulassa - White Collar
- Vankilassa tuomiotaan istuva Neal on huijari, joka on sulava suustaan. Hän pääsee ehdonalaiseen FBI-agentin valvontaan, sillä ehdolla, että auttaa ratkaisemaan rikoksia heidän kanssaan. Samalla hän yrittää selvittää entisen tyttöystävänsä katoamisen mysteeriä.

Ollaan katsottu tätä nyt lähes joka päivä ja tää on vaan niin hyvä! Koukuttava sarja ja mun sydämen tää sarja on vieny täysin. 


suits

2. Pukumiehet - Suits
- Mike ajautuu vahingossa lakitoimiston työhaastatteluun paetessaan poliiseja kaverilleen kuuluvan, huumeita täynnä olevan salkun kanssa. Mike osaa lakikirjan ulkoa, mikä vakuuttaa Harveyn, joka etsii itselleen avustajaa. Vaikka hänellä ei ole tarvittavaa koulutusta, Harvey palkkaa hänet avustajakseen. Yhdessä he hoitavat tapauksia ja salailevat Miken koulutustaustaa.

Tää on jokseenkin samantapainen kuin White Collar eli myös hyvä! Katsottiin tätäkin aiemmin paljon, mutta Netflixistä loppui jaksot kesken. 

Shameless

3. Shameless
- Kertoo köyhästä perheestä, jossa isä on juoppo ja harvoin kotona, ja äiti on lähtenyt ja jättänyt. Perheen vanhin tytär yrittää huolehtia viidestä pikkusisaruksestaan niin hyvin kuin pystyy, mutta helpoksi tätä ei ole tehty. Välillä isä ilmestyy paikalle, lähinnä kerjätäkseen rahaa lapsiltaan. Sarja on rehellinen ja siinä rikotaan monta tabua.

Joskus aikoinaan katsoin tätä muutaman jakson silloin tällöin tvstä ja vihasin tätä sarjaa. Tää oli nimensä mukaisesti ihan liian hävytön. :D Joni alkoi kuitenkin katsomaan tätä joku aika sitten Netflixistä ja mä katsoin aina välillä sivusilmällä. Lopulta jäin tähän ihan totaalisen koukkuun. Eli lopulta tää olikin tosi hauska sarja seurata!

homeland

4. Isänmaan puolesta - Homeland
- Sarja kertoo sotavankeudesta vapaaksi päässeestä miehestä, joka palaa kotiin. CIA:ssa työskentelevä nainen uskoo kuitenkin, että mies on käännytetty terroristiksi. Hän tutkii asiaa, toteaa miehen syyttömäksi ja rakastuu häneen. Miehellä on kuitenkin vaimo ja perhe. Ja hänestä paljastuukin jotain odottamatonta.

Tällä on sama tarina kuin edellisellä eli Joni katsoi tätä aluksi ja mä tiirailin välillä vierestä. En oo ihan kamalasti tätä katsonut, mutta oon liian monta kertaa unohtanut itseni tuijottamaan tätä. Joni taisi katsoa tämän jo loppuun asti ja mua houkuttaisi aloittaa katsomaan tätä yksin alusta asti. Kuitenkin pitää vältellä näiden sarjojen yksin katsomista, sillä houkutus katsoa näitä päivisin pääsykoelukemisen sijasta on liian suuri sitten, kun on koukussa.

Sherlock

5. Uusi Sherlock
- Perinteinen Sherlock Holmes -tarina sirrettynä nykyaikaan. Eli Sherlock ja Watson ratkovat mysteerejä yhdessä. Tässä sarjassa kuitenkin vähän nykyaikaisempia mysteerejä.

Iihana sarja, jossa oli aivan liian vähän jaksoja! Mielenkiintoinen ja nokkela sarja. En oo sen kummemmin katsonut muita versioita tästä, mutta tää oli ihan tosissaan hyvä.


Löytyikö samoja suosikkeja tai kenties uutta katsottavaa?

12 kommenttia:

 1. Sherlock on munkin rakkaus! <3 Rakastan sitä dialogia ja nokkeluutta, mitä koko sarja huokuu! Suitsia oon kattonut kanssa jonkun pari ekaa jaksoa se vaikuttaa ihan huipulta! En vaan oo vielä ehtinyt katsoa enempää.. Ite oon tällä hetkellä täysin koukussa Downton Abbeyyn ja Fargoon (jota tosin ei löydy Netflixistä, kun se on HBO:n sarja :/). Toi White Collar vaikuttaa kans mielenkiintoiselta, vois ehkä tutustuu siihen seuraavaks, kunhan saan noi muut sarjat katottua :D Tää oli kiva postaus, tv-sarjasuosituksia on ihan parasta lukee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se nokkeluus Sherlockissa on ihan huippua! Voisin ihan tosissaan aloittaa koko sarjan katsomisen uudestaan, koska se oli niin mielenkiintoinen. :D Suits on ihan huippu myös eli kannattaa jatkaa katsomista. ;) Pitäisköhän munkin tsiikata toi Downton Abbey, koska se on pari kertaa tullu näissä vastaavanlaisissa postauksissa vastaan ja se on mulle vielä ihan tuntematon sarja.. Kiva, että tykkäsit! :)

   Poista
 2. Shameless on täälläkin pyörinyt, ja ai että se on koukuttava!:D Netflixin kaikki kaudet nyt katsottu, joten oottelen kielipitkällä lisää jaksoja! Ja joo tossa on ainakin sarja, jolle on valittu osuva nimi :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se oli ihan kamalan koukuttava! :D Ärsytti vielä, kun hoin Jonille sarjan alussa, että tää oli tää hirvee sarja, en tykkää tästä yhtään! Sitten lopulta mulle sai nauraa, kuinka nopeesti mun mieli muuttuu ja jäin ihan koukkuun.. Niimpä. :D

   Poista
 3. Kiva, että oli kerrankin joitain uusia sarjaehdotuksia! Yleensä näissä pyörii aina ne samat sarjat, niin ei meinaa saada mitään uusia vinkkejä :D


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tästä sai jotain uusia vinkkejä! Oon myös huomannut, että aika samanlaisia sarjoja jokaisella pyörii ja ne on melkein kaikki jo nähty. :D

   Poista
 4. Ohh Sherlock on ihan ykkönen! Nyt vaan, kun on noita muitakin sarjoja ihan pikkusen katottavana, uusimpia Sherlockin jaksoja ei oo tullut vielä katottua. Mutta parhaat pitää muutenkin aina jättää viimiseksi ;)
  Nyt katotaan Blue Bloodsin neloskautta ja katsottavana olis ainakin Arrow, Flash, Modern Family yms yms yms :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, parhaat viimeiseksi! ;) Sherlock on kyllä ihan huippu sarja! Blue bloodsista en oo vielä kuullutkaan, joten ehkäpä pitää tsekata sekin. Arrowit on nähty ja Modern Familya on tullut myös joskus katottua, sekin on tosi hyvä. :D

   Poista
  2. Jos tykkää Tom Selleckistä, niin Blue Bloods on ihan must! :D Tosi kiva sarja muutenkin, hirveen sympaattinen.

   Meijän täytyy aina tehdä vaikea valinta, että mitä sarjaa millonkin katotaan, kun noita vaihtoehtoja on ihan liikaa.. Nyt ollaan aika hyvin pysytty tässä yhdessä, mutta kun Sykekin alkoi just uudella kaudella, niin hankalaa on! :D

   Poista
  3. Okei, pitääpä tutustua siihe. :) haha! Me taas katsotaan aina yksi sarja putkeen ja sen loputtua aloitetaan vasta uusi sarja.. :D

   Poista
 5. Ihanan virkistävä aihe muuten. Liian usein törmään kaikissa blogeissa niihin samoihin, jotka tuntuu siltä et oon nähny ne jo sata kertaa aikasemmin :D

  Sun maun näkee noista selkeesti :D itellä ei oo ikinä käyny ees mielessä kattoa, paitsi shameless, joka on älyttömän hyvä!

  http://diy-dib.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tästä sai vielä jotain irti! Se oli ainakin tavoitteena :)

   Haha, joo nauroinkin noita esittelyjä kirjoittaessa että nämä kaikki sarjat ovat keskenään aika samantyylisiä.. Ainakin suurimmassa osassa ratkotaan jos jonkinmoisia tapauksia. Mutta tietty esim. Frendit, Gossip Girlit, Greyn anatomia, Täykkärit, Arrow, Vampyyripäiväkirjat yms hömpähtävämmät sarjat lukeutuu suosikkeihin myös! Niitä kuitenkin on jo useimmissa muiden vastaavissa postauksissa näkynyt, niin halusin tähän valita niitä vähän vähemmän näkyneitä suosikkeja. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥