2.3.16

Some Snaps from February

Tää helmikuu on ollut vähän hiljaisempaa aikaa mun blogissa, joten jaan teille mun kuukauden kuulumiset taas kännykkäkuvien kautta!

collage
1. Kuva kertoo kaiken. :D Mulla nousi kuume iltavuorossa, mutta olin kuitenkin loppuun asti töissä. Vähän väsytti, kun pääsi kotiin. 2. Seuraavana päivänä kävin tkssa hakemassa saikkulappua ja mut pistettiin nieluviljelyyn.. Hyi että se on vaan aina yhtä kamalaa. 3. Sairaslomapäivää piristi postiin saapuneet uudet kengät ja joku oli jättäny sinne pienen piirroksen. :D

collage2
1. Viikonloppu meni sairastaessa, mutta onneksi se meni muutamassa päivässä pois, jotta päästiin lähtemään Himokselle laskettelemaan. 2. En oo yli vuoteen laskenut laudalla ja viime vuonnakin vain kerran. Vähän oli koko homma hakusessa ja pohkeet hapoilla. 3. Aamupala oli hotellin paras juttu.

collage5
1,2&3. Helmikuussa tuli syötyä osaksi tosi terveellisesti.. 

collage6
1,2&3. ..Ja osaksi no, ei niin terveellisesti. Mukikakku oli kyllä ehdoton lemppari, vaikka mun oma päättikin räjähtää mikroon..

collage7
1. Kaiken sen herkuttelun jälkeen olo oli lievästi sanottuna turvonnut. 2. Mutta sen takia sitten aloitettiinkin jälleen herkuton kuukausi! Pakko kertoa tää mahdollisimman moneen paikkaan, että sortumisen kynnys on suurempi, haha. :D 3. Snapchatin filtterit on ihan parhaita ja saa näyttämään idiootilta♥

collage3
1. Aloitin myös lukemisen kunnolla ja sen takia oonkin ollut erityisen aktiivinen Snapchatissa, koska välillä ei vaan huvita lukea. 2. Pää meinaa kyllä hajota päivinä, jolloin ei oo töitä ja joutuu olla yksin neljän seinän sisällä koko päivän ja lukea sen 8 tuntia.. Pitäis ottaa tavaksi käydä vaikka lenkillä kesken päivän, mutta toistaseksi en oo saanut aikaiseksi. 3. Hyvä valittaa, kuinka raskasta lukeminen on, kun mennäänhän sitä jo sivulla 12.. Onneks nyt mennään jo yli puolivälin tota kirjaa!

collage9
1. Välillä on sellaisia pieniä juttuja, joita ei vaan saa aikaiseksi tehdä. Mulla tälläinen on parturiajan varaaminen. Kuinka vaikeaa on ottaa puhelin käteen ja soittaa? Koin sitten kuitenkin helpommaksi ottaa sakset käteen ja kokeilla leikata ensimmäistä kertaa omat hiukset kokonaan. 10cm lähti tuosta noin vain. Vähän on epätasaiset, mutta yllättävän hyvin mä suoriuduin. :D 2. Yleensä mun aamuvuorojen jälkeiset launtai-illat näyttää tältä, mutta tällä kertaa mulla on ollut monta viikonloppua vapaana. Oon kuitenkin herännyt viikonloppuisinkin seitsemän maissa aamulla lukemaan taikka treenaamaan. 3. Ja ton kerran jälkeen en sitten ookkaan käyttänyt muita kenkiä..

collage4
1. Mun yksi suuri motivaationlähde opiskelussa on kivat ja värikkäät opiskelutarvikkeet. Paljon kivempi opiskella kunnon tarvikkeilla! 2. Batteryn remix on ainoa energiajuoma, jota pystyn juoda ja toi onkin auttanut mua monena väsyneenä lukupäivänä.. 3. Niin kuin aiemmin totesinkin, niin mun sc on räjähtänyt käsiin tässä lukemisen ohessa. Neljä snäppiä energiajuomasta ihan vaan, koska sekin on kivempaa kuin lukeminen. :D


Sellainen oli mun helmikuu suurpiirteittäin! Lähinnä sitä lukemista, sillä yritän lukea 5-6 päivänä viikossa niin monta tuntia, kun päivässä töiden lisäksi on ehtinyt. Tällä hetkellä mulla on menossa kuuden päivän työputki, jonka viimeinen päivä on onneksi tänään. Sitten yksi vapaapäivä, vielä yksi työpäivä ja mulla alkaakin 11 päivän vapaat! Oon ihan innoissani tästä "lomasta", vaikka se onkin lukuloma ja mun täytyy lukea kahdeksan tuntia joka päivä. Ehkä mä pari vapaapäivää itselleni suon? Ehkä. 

4 kommenttia:

 1. Voih, toi kaheksan tuntia kuulostaa niin paljolta. : o Ite aherran yo-kirjotusten kanssa ja ei todellakaan oo aikomusta lukee päivänä kaheksaa tuntia, vaikka lukee aionkin. Hurjasti tsemppii lukemiseen ja muista pitää taukoja! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosissanhan mä luen/yritän lukea vapaapäivinä 8-18, mikä sisältää tauot ja ruokatunnin eli itse lukemista tulee toi 8h. :D En mäkään yo-kirjotuksiin panostanut näin paljoa, mutta kauppatieteiden pääsykoe on tsiljoona kertaa haastavampi kuin yo-kokeet ja kilpailu opiskelupaikoista on kova. :( Ja viime vuonna luin ihan törkeesti koko kevään samaan pääsykokeeseen ja se oli silti ihan liian vähän. Lisäksi käyn tietty töissä lukulomapätkien välillä eli joka päivä ei välttämättä kerkeä lukea ollenkaan, joten lukulomilla pitää sitten kiriä. Kiitos paljon!♥ :) Mulla on kännykässä hälytykset taukojen alulle ja lopulle, että ne tulee varmasti pidettyä. :)

   Poista
 2. Tsemppiä😊! T. Riikka

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥