29.6.16

Midsummer '16

IMG_1763

Juhannus olisi taas tältä vuodelta ohi. Kamalaa ajatella, että kesän kuuluisi olla nyt jo puolivälissä, vaikka tuntuu ettei se ole kunnolla vielä alkanutakaan. Tosin mulla on jo kesälomakin taputeltu, sillä eilen oli ensimmäinen työpäivä pitkästä aikaa! Onneksi nyt on vain pari päivää töitä ja viikonloppu on taas kokonaan vapaa. Provinssi täältä tullaan!

IMG_1952
IMG_1906

Mun virallinen kesäloma loppui jo Juhannusta edeltävänä torstaina eli olin ihan varma, että oon Juhannuksen töissä. Mitään suunnitelmia ei siis tehty tämän vuoksi. Kuitenkin mun kesälomaa jatkettiinkin muutamalla vapaapäivällä ja koko viikonloppu olikin yhtäkkiä vapaa. Olisi tietenkin ollut kiva lähteä johonkin festareille tai mökille, mutta majoitus ja raha oli ongelmana, kun en osannut varautua juhannusvapaisiin.

IMG_1914
IMG_1866

Jäätiin sitten viettämään Juhannus tänne. Juhlittiin, paljuiltiin, saunottiin, pelattiin lautapelejä, herkuteltiin, katsottiin leffoja, grillailtiin, rentouduttiin, leikittiin siskon ja veljen lapsien kanssa ja vietettiin aikaa kotikotona. Ihan kiva Juhannus siis kuitenkin vietettiin. Suunnittelemattomuus on loppujen lopuksi aika rentouttavaa!


Vietittekö te Juhannuksen kotona, mökillä vai festareilla? :)

2 kommenttia:

 1. Samaistun viimeiseen lauseeseen niin paljon! Suunnittelu on kivaa, mut välillä ilman niitä on ihan superrentouttavaa ♥ Toivottavasti oli kiva juhannus siellä, vaikket sen kummemmin ehtinyt mitään suunnitella ^^

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Mäkin tykkään suunnitella, mutta usein sitten stressaan lujaa jos kaikki ei mee prikulleen niiden mukaan. Joten välillä on hyvä olla suunnittelematta liikaa. :) Oli kyllä! Toivottavasti sullakin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥