9.6.16

Ohi on!

Ne pääsykokeet nimittäin! Jätin tossa hetkeksi ihan tietoisesti blogin taka-alalle (ja kaiken muunkin elämän) ja keskityin pelkästään lukemaan. Eli mitään kovin jännittäviä kuulumisia mulla ei oo oikeastaan kerrottavana, vaikka muutaman kuukauden oonkin ollut täälä hiljainen. Nyt olisi kuitenkin aikaa antaa blogille hieman tekohengitystä ja herätellä tätä henkiin. Oon nimittäin ikävöinyt tänne kirjoittamista!

kesä

Mulla on tällä hetkellä kesäloma menossa. Pari viikkoa on jo takana ja reilut pari viikkoa vielä edessä. Tänään on kuitenkin vasta ensimmäinen kunnon lomapäivä (ja tietenkin tuola ulkona riehuu joku myrsky..). Heräsin ensimmäistä kertaa muutamaan kuukauteen ilman herätyskelloa ja se jo tuntui aika luksukselta. Vaikka olinkin ensiksi jo kuuden jälkeen pirteänä menossa lukemaan, kunnes tajusin, että ne kokeet tosiaan olikin jo eilen.

No mites se itse koe sitten meni? En osaa sanoa yhtään irtoaako mulle sieltä koulupaikkaa vai ei. Pelkään kylläkin pahinta. Koe oli mun mielestä tosi vaikea verrattuna viime vuoteen ja toivon, että pisterajat laskisivat. Omien laskujen mukaan saattaa muutamasta pisteestä jäädä kiinni, jos rajat ei laske.. Eli pari viikkoa saa jänskätä niitä tuloksia.

snapchat 3

Sitä ennen ei auta muu kuin pistää lomamoodi päälle. Ainakin viimeistään ylihuomenna, kun suunnataan Turkin aurinkoon! Toisaalta onni, että tuola on noin huono sää, että kerkeää hoitaa kaikki viimeiset lomajärjestelyt pois alta. Yritän tehdä ensiviikolle pari postauta valmiiksi, että saataisiin tämä blogielvytys kunnolla käyntiin!

Kamalaa, miten tää kirjoittaminen takkuaa ja tuntuu vaikealta tämmöisen tauon jälkeen.. Ajattelin kuitenkin tulla hieman ilmoittamaan itsestäni ja toivon, että sielä toisella puolella vielä joku seurailee! ♥

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että tärppää, eikä tarvitse toistaa moista luku-urakkaa enää ensi keväänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin toivon, että jokin pieni ihme tapahtuisi ja saisin koulupaikan! Vaikka aika epätodennäköiseltä se tuntuukin. :/ Niimpä. Ensi vuonna olisi jo kolmas luku-urakka edessä taikka sitten hakukohteen vaihto..

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥