13.6.16

Summer Bucket List

Eletään kesäkuun alkupuolta, joten mun mielestä nyt on sopiva aika alkaa suunnittelemaan edessä olevaa kesää. Perinteisesti luvassa olisi siis Bucket listiä kesälle! Mulla on vielä noin kaksi viikkoa kesälomaa jäljellä ja loput kesästä oonkin ihan normaalisti töissä. Aion kuitenkin nauttia parhaani mukaan lämpimistä päivistä ja pienistä jutuista.

IMG_6670

Tulevana kesänä aion..

Mennä ulkomaille. Tämä tietty toteutui heti alkuunsa, sillä jos tämä ajastus tulee oikein niin mun pitäisi juuri tällä hetkellä olla Turkissa paistattelemassa auringossa. Otettiin siis muutama viikko sitten äkkilähtö aika extempore ja täälä ollaan!

Maakuntamatkailla. Ulkomaiden lisäksi haluan tehdä pieniä lomareissuja myös Suomen sisällä. Viime vuonna tehtiin päivän minireissuja rannikolle päin ja olisi tänä kesänä kiva tehdä muutama vastaava lisää kivoihin kesäkaupunkeihin.

Käydä festareilla. Seinäjoki on tuossa vieressä ja sielä järjestetään joka kesä usemmatkin festarit, joten pari niistä olisi kiva käydä kokemassa. Ainakin Provinssiin haluaisin mennä, sillä mulla olisi se viikonloppu vapaanakin. Viime vuonnahan reväytin sen nilkkani juuri siihen aikaan, joten kyseinen festari jäi kokematta! Perinteisesti myös tangomarkkinoilla ja vauhtiajoissa on tullut käytyä pyörähtämässä.

Syödä paljon jätskiä. Oon ehtinyt tätäkin missiota toteuttamaan jo nyt alkukesästä, mutta edelleen toivon jätskintäyteistä kesää. Eihän kesä oo mitään ilman pallojätskiä ja pehmistä!

Mökkeillä. Perinteisesti ollaan lähes joka kesä (ellei jopa joka kesä?) käyty perheen kanssa Ähtärissä mökillä ja toivottavasti mennään myös tänä kesänä! Juhannuksena olisi ollut myös kiva mökkeillä, mutta niitä ei taida olla enää vapaana ja mun työn takia ei voida varata niitäkään ajoissa..

20150703_160730

Nauttia omasta terassista. Ihka oma terassi on kyllä yksi parhaita ominaisuuksia tässä nykyisessä kodissa! Auringonottoa, grillailua, pihalla syömistä..

Ottaa aurinkoa. En oo pariin vuoteen ottanut kunnolla aurinkoa. Toivottavasti Turkista tultaisiin kunnon rusketuksen kanssa takaisin!

Nähdä kavereita. Vaikka kesä tuntuu olevan jokaisella kiireistä aikaa ja jokainen viikonloppu on buukattu täyteen, haluaisin ehtiä näkemään mahdollisimman paljon kavereita tänä kesänä. Varsinkin nyt keväällä joutui kieltäytymään useampaan kertaan näkemisistä sun muista lukemisen varjolla, joten pitää korjata tätä asiaa nyt kesällä.

Tehdä töitä. Tietenkin osa kesästä menee myös sielä töissä.

Uida. Viime vuonna en tainnut heittää talviturkkia lainkaan, joten ehkä se korjaantuu tänä kesänä?

20150703_152129


Ihanaa kesää! ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Mahtavaa kesää myös sulle ❤️
    http://viiviviljaa.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥