31.7.16

My Summer Weekend

P7230016
P7230039
P7230027

Viime viikonloppuna sain tänne kolme tyttöä eri puolelta Suomea kylään ja vietettiin ihana kesäinen viikonloppu. Meillä on siis viiden tytön porukka (yksi ei päässyt tulemaan) ja ollaan tutustuttu monta vuotta sitten kielikurssilla Brightonissa. Sen jälkeen meistä on tullut tosi hyviä ystäviä. Lauantaina iltapäivällä he saapuivat mun ja Jonin luokse (J tosin pistettiin evakkoon). Valmisteltiin yhdessä grilliruuat ja grillailtiin. Kilisteltiin ystävyydelle, kouluunpääsemisille, elämälle ja kaikelle mahdollisille. Vietettiin koko ilta terassilla syöden, juoden ja jutellen. Arvostan ihan älyttömästi miten pystytään puhua toisillemme melkein ihan mistä vaan. Naurettiin, juteltiin syvällisempiä ja sitten ei-niin-syvällisiä.

IMG_7070
© Enni
P7230023
P7230034
IMG_7058
© Enni
P7230043

Valvottiin mun mittapuulla ihan liian myöhään ja herätys oli siihen nähden ihan liian aikaisin. Itsehän yritin saada vielä silmiä auki sängyn pohjalla, kun meidän keittiö otettiin haltuun ja sain kävellä melkein puolivalmiiseen brunssipöytään. Syötiin itsemme jälleen ähkyyn, mutta harvoinhan sitä näin paljon panostaa aamupalaan. Brunssin jälkeen osa joutui lähtemään ja Ennin kanssa jäätiin vielä viettämään superrentoa sunnuntaita, jollaista ei oo tullut pitkään aikaan vietettyä. Kaikki rentoilu ja nauraminen tuli kyllä niin tarpeeseen pitkän työputken jälkeen. Tästä ei kovinkaan paremmaksi viikonloppu mene!♥

P7240063
P7240078
P7240074

6 kommenttia:

 1. Näyttääpäs ihanalta teidän viikonloppu! Olis ihana itsekin päästä rentoutumaan noin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveriporukka vaan kasaan niin etteköhän te jotain rentouttavaa keksi! ;)

   Poista
 2. Todella ihanan kuuloinen viikonloppu ♥ Ystävien kanssa rentoutuminen ja höpöttely pitkälle yöhön on aina ihan parhautta varsinkin kesäaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöiset kesäillat on kyllä parhaita!♥ :)

   Poista
 3. En kestä kuin ihana postaus ♥♥♥♥ oispa näitä viikonloppuja aina!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥♥ Joo sais kyllä olla useemmin tämmösiä!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥