17.8.16

Autumn Bucket List

Pakko se kai on myönnettävä, että lämpöiset kelit alkavat olla takana päin ja sade, synkkyys ja kylmyys alkavat tulla tilalle. Täytyy silti sanoa, että tästä säästä huolimatta mä odotan kamalasti syksyä. Odotan kaikkea kivaa, mitä se tuo tullessaan ja syksypukeutuminen on mulle mielekkäämpää kuin vaikka kesäpukeutuminen. Saan kaivaa Rukan keltaisen sadetakin ja haisaappaani esiin, polttaa kynttilöitä mielin määrin ja nauttia väriloistosta sekä kaikesta uudesta mitä syksy tänä vuonna tuo tullessaan! Koulu alkaa jo ensi viikolla ja silloin mun syksy "virallisesti" alkaa, joten ajattelin tähän väliin koota oman bucket listini syksylle. Tämän postauksen kuvituksena toimii viime vuotiset syksyiset fiilistelykuvat.

IMG_8554

Tänä syksynä aion...

1. Aloittaa uuden koulun innolla! Koska pääsen ensimmäistä kertaa opiskelemaan alaa, joka oikeasti kiinnostaa ja olen nähnyt kouluun pääsemiseen tosi paljon vaivaa. Uskon siis, että tällä kertaa kouluun meneminen on hieman erilaista ja innostusta koulutehtäviin riittää vähän kauemmin kuin aiemmin.

2. Ottaa kaiken irti opiskelijaelämästä. Ainakin aluksi haluan olla mukana kaikessa, mitä tapahtuu. Haluan tutustua uusiin ihmisiin, olla mahdollisimman monessa jutussa mukana, pitää hauskaa, juhlia, nauttia.

3. Sisustaa uutta kotia. Odotan tätä tosi paljon. Enää kaksi viikkoa muuttoon. (Tai viikko, koska parhaimmassa tapauksessa saadaan avaimet jo ensiviikon lopulla.) On kiva päästä sisustamaan uutta kotia ja heittää vanhoja tavaroita pois.

4. Kulkea enemmän jalan ja pyörällä. Etäisyydet tulevassa kotikaupungissa tulevat olemaan max 2km yhteen suuntaan, joten hyötyliikuntaa tulee varmasti harrastettua syksyllä aiempaa enemmän. Aion pitää auton ainakin aluksi, mutta yritän säästää bensoissa jättämällä sen käytön mahdollisimman vähälle.

5. Polttaa kynttilöitä. Syksyn parhaimpia juttuja on käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle ja laittaa kynttilöitä palamaan ympäri taloa pimenevinä iltoina. Niin tunnelmallista!

6. Leipoa omena- ja mustikkapiirakkaa. Rakastan omenapiirakkaa ja se kuuluu mun mielestä syksyyn. Mustikkapiirakka on mun mielestä ehkä enemmän kesäherkku, mutta sen leipominen on tältä kesää jäänyt, joten otan senkin syksyn missioksi.

IMG_8475

7. Tutustua uusiin lenkkipolkuihin. Rakastan lenkkeillä syksyisin. Ilman on usein kosteampaa ja raikkaampaa kuin kesällä, jolloin ilma on usein painostavaa ja liian kuumaa. Syksyllä luonnossa liikkuminen on jotenkin helpompaa. Haaveilen kovasti uusista lenkkimaisemista meren rannalla.

8. Pitää leffamaratoni. Jokin sateinen vapaapäivä olisi kiva käyttää pitkästä aikaa leffamaratoniin. En oo moneen vuoteen katsonut edes kahta leffaa perätysten. Kuuma kaakao, viltti, irtokarkkeja ja joku hyvä leffasarja olisi täydellinen kombo sateiselle päivälle/yölle.

9. Viettää Halloweenia. Tänä vuonna tulee varmaan pitkästä aikaa vietettyä kunnon Halloween. Ainakin lasken sen varaan, että sille päivälle on järjestetty jotain opiskelijahässäkkää tai sitten vähintään pidetään kavereiden kanssa kauhuleffailtaa herkkujen kera.

10. Juoda kuumaa kaakaota. Jos kesäisin juon kaakaota, juon sen usein kylmänä. Kuuma kaakao taas kuuluu kylmiin syksyn ja talven iltoihin tai aamuihin. Pitää siis kaivaa kahvikone kaapista ja hakea kaupasta Tazza-kapseleita syksyn varalle.

11. Käyttää paljon villasukkia. Mä palelen tosi usein ja villasukat kuuluvat mun varustuksiin välillä kesäisinkin, mutta varsinkin syksyllä ne pääsevät useammin jalkaan. Villasukista tulee jotenkin niin syksyinen fiilis!

12. Tehdä syksyisiä DIY-projekteja. Mulla onkin muutama kynttilöihin liittyvä DIY-idea mielessä, joten varmasti semmoisia tulee näkymään täälä blogissakin. Ja käpyihin liittyvän DIY:in tein jo viime vuonna, joten ehkä ohjetta päätyy tänä vuonna blogin puolelle, kun kävyt pääsevät luultavasti uuden kodin sisustukseen!

IMG_8547


Joko teitä syksyttää? :)

6 kommenttia:

 1. Tulipa tästä postauksesta hyvä mieli! Sulla on tosi kiva blogi x)

  http://avaruhin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mulle tästä kommentista! Kiitos paljon♥ :)

   Poista
 2. Mäkin odotan oikeastaan innolla syksyä, uuden koulun aloittamista ja omaan kämppään muuttamista! Tänä syksynä asiat ovat tosiaan vähän erilailla kuin ennen, mutta vaihtelu virskitää! Villasukat, tee ja kynttilät on parhautta :--D <3

  https://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tästä tulee tosi erilainen syksy! :)

   Poista
 3. Onpa ihanan syksyisiä kuvia :) Ja sun sunnitelmatkin kuulostaa loistavilta - kaikki vaan irti jokaisesta vuodenajasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) niimpä! Kaikista vuodenajoista löytyy jotakin positiivista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥