21.9.16

10 things that makes me happy right now

Koulu, työt, sairastelu ja blogi stressaa. Nyt on siis tosi hyvä hetki pysähtyä ja miettiä tämän hetken hyviä puolia. Niitä ihan pieniäkin asioita, mitkä tekee onnelliseksi ja iloiseksi just nyt!

Syksy

1. Uudet kaverit - Oon tosi kiitollinen, että oon tutustunut muutamiin huipputyyppeihin yliopistolta!

2. Syksyn värit - Täälä päin on pikkuhiljaa ruvennut lehdet kellastumaan ja tippumaan maahan ja toi väriloisto saa mut tosi hyvälle tuulelle.

3. Poikaystävän yllärivisiitit - Joni yllätti mut tällä viikolla tulemalla kahdeksi päiväksi Vaasaan keskellä viikkoa ylimääräisen vapaapäivän vuoksi.

4. Uusi pehmoinen viltti - Hemtexistä löytyi ihana ja pehmoinen uusi viltti olkkariin.

5. Täydellinen ja tähän asti paras Tori.fi-löytö - Tämän esittelen myöhemmin, kunhan se saapuu mulle kotiin. En kyllä tiedä uskaltaako tästä iloita ennen kuin kyseinen löytö on saapunut.

Syksy (1)


6. Kynttilöiden polttaminen - Pimeiden iltojen paras juttu on pistää kynttilöitä palamaan ja nauttia tunnelmasta

7. Uusi kotikaupunki - Musta tuntuu, että oon aika hitaasti lämmennyt Vaasalle, mutta täytyy myöntää että onhan tää nätti kaupunki. Varsinkin meren rannalla on tosi kaunista! Ja Lapuaan verrattuna on kivaa, että kaikki kaupat ja muut on kilometrin säteellä.

8. Puhdas koti - Siivoamisen jälkeen on vain paljon parempi mieli, kun saa löhöillä puhtaassa kodissa. Ihan just nyt tää ei toteudu, mutta tämän postauksen jälkeen aion mennä siivoamaan loput tuolilla lojuvat vaatteet pois ja imuroida.

9. Saunominen - Oon tosi onnellinen, että täälä uudessa kodissa on sauna. Mikään ei oo parempaa kuin lämpöinen sauna kun oot tullut pihalta kylmästä.

10. Hyvä kouluruoka - Oon tyytyväinen siihen, että meillä on koulussa usein tosi hyvää ruokaa. Varsinkin kasvisversiot houkuttaa mua useimmiten ja ne on kaikki osoittautunut tähän mennessä tosi hyviksi.

Syksy (3)


Mitkä asiat tekee sut onnelliseksi just nyt?

10 kommenttia:

 1. Syksy! Syksy saa minut erittäin onnelliseksi, yhdyn myös tuohon ihanaan väriloistoon ja tykkään raikkaan kirpeistä aamuista sekä kynttilöistä ja kaakaosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä tosi kiva vuodenaika, että tekee mutkin myös itsessään onnelliseksi. :) Allekirjoitan kans noi kaikki mitä listasit! :D

   Poista
 2. Syksyn värit ja kynttilät, rakkautta <3
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kyllä kaunista ja tunnelmallista aikaa juuri noiden takia! :)

   Poista
 3. Syksy on kaiken kaikkiaan sellanen asia joka saa mut onnelliseks! <3 niin ihanan positiivinen postaus!
  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täälä!♥ Kiitos, kiva että pidit. :)

   Poista
 4. Todella ihania onnellisuuden aiheita ♥ Ja kauniin syksyisiä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vaasa kyllä pisti parastaan ton väriloiston kanssa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥