18.9.16

Autumn Wishlist

Pitkästä aikaa olisi taas luvassa Project blogin yhteispostausta! Mulla onkin viime kerrasta hieman pitempi aika kuin muilla, koska en ehtinyt keväällä oikein osallistua näihin ja muutenkin blogi oli taka-alalla pääsykoelukemisen takia. Kuitenkin pidettiin ns. kesätauko kaikkien kanssa, mutta nyt syksyn tullen palaillaan taas näiden yhteisten postaustemme pariin. Rytmi on hieman muuttunut ja tulevaisuudessa postauksia tulee neljän viikon välein entisen kolmen viikon sijasta. Kuitenkin edelleen sunnuntaisin klo 12.


Untitled #4


Tuulitakki - Tarvitsisin uuden takin lenkkeilyyn ja tuommoinen Niken juoksutakki houkuttaisi kyllä aika lailla!

Musta lierihattu - Mä edelleen kuolaan tämän hatun perään, vaikken oo varma sopisiko semmoinen mulle. Enkä oo sitä siksi ostanut, vaikka oon varmasti jo pari vuotta siitä haaveillut.

Syksyisiä kynsilakkoja - Mulla on laatikot täynnä kaikkia kirkkaan punaisia tai oranssiin taittavia kynsilakkoja, jotka ovat kyllä tosi kivoja, mutta kovin kesäisiä. Nyt kun töitäkin on vähemmän ja viitsii välillä lakkailla kynsiä, niin pitäisi päivittää kynsilakkakokoelmaan jotain syksyisempiä sävyjä, kuten tummanpunaista.

Iso pehmeä viltti - Syksyllä se the juttu on käpertyä kaakaomukin kanssa sohvan nurkkaan katsomaan Netflixiä viltin alle. Mä jo viime vuonna löysinkin täydellisen viltin, mutta se ei pesun jälkeen oo ollut enää yhtään niin pehmeä ja kiva. Joten uusi vastaava viltti olisi hakusessa!

Syyskenkiä - Valkoisten ja mustien conversejen kaveriksi haluaisin kovasti jonkun syksyisen sävyn, kuten noi tummanpunaiset. Myös uusille nilkkureille ja saappaille olisi tarvetta.

Revityt farkut - Oonko ainoa, joka pistää noi revityt farkut aina sillä lailla jalkaan, että jalka menee tosta polvessa olevasta reiästä ja se ratkee jokaisella kerralla aina vähän enemmän, eikä ikinä opi. Mun kaikki revityt farkut alkavat olla siinä kunnossa, ettei niitä enää kehtaa pitää kun reikä on ratkennut nelinkertaiseksi alkuperäisestä.  Uudet mustat revityt farkut ovat siis ihan must have syksyiseen vaatekaappiin.

Syystakkeja - Haluaisin jonkun kivan trenssin ja sitten uuden nahkatakin ja sen tuulitakin tietty ja vaikka mitä..

Tuoksukynttilöitä - Kynttilät mun mielestä kuuluu ehdottomasti syksyyn ja tuoksukynttilöitä pitää saada aina polttaa, vaikka oonkin vähän herkkä noille tuoksuille. Ne tuovat kuitenkin tunnelmaa ja tuoksuvat ihanilta.

Neuleita - Tietenkin myös neuleet kuuluvat sinne syksyiseen vaatekaappiin, joten paljon semmoisia mulle kiitos nyt heti.


Kurkkaa myös muiden PB-tyttöjen postaukset klikkaamalla nimeä:

6 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja löytyi sunkin listalta! Mäkin haluaisin uudet conssit... Kesällä lainasin äidin viininpunaisia tosi usein ja ne oli kyllä tosi ihanat! :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sun! :) Mä haaveilen noista viininpunaisista joka syksy, joten ehkä tänä syksynä ne viitsisin hankkiakkin. Noi olisi kyllä niin ihanat!

   Poista
 2. Voisin kotiuttaa näistä kaikki myös itelleni, joten todellakin onnistunut listaus ♥ Tuo viininpunainen kynsilakka olis kyllä ihan must :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥