13.10.16

Back To School Haul

Mulla on koulua takana jo noin puolitoista kuukautta, mutta oon vasta nyt pikkuhiljaa keräillyt kaikkia tarpeellisia juttuja kouluun. Ylipäätään jo sen takia, ettei yliopisto-opiskelu ollut mulle aiemmin tuttua, enkä luonnollisesti tiennyt, mitä kaikkea sielä tuun tarvitsemaan. Läppäriin investoin jo aiemmin, koska tiesin että sitä tuun tarvitsemaan koulussa ja oikeassa olin. Oon harkinnut myös tabletin/miniläppärin ostoa, koska kannettavaa tietokonetta on raskasta kantaa koulussa mukana joka päivä. En tosin tiedä antaako mun opiskelijabudjetti sen vertaa periksi pitkiin aikoihin.

Ostokset Marimekko

Marimekon penaali - Jatkan perinnettä vielä yliopistossakin eli koulun alkaessa on aina pitänyt saada Marimekon pussukka penaaliksi. Löysin vieläpä supersöpön ja pirteän värisen pussukan kynille!

Stabilo tussit - Muistiinpanoista saa heti paljon mielenkiintoisemmat, kun on paljon kivoja värejä, joilla kirjoittaa.

Michael Kors koululaukku

Koululaukku - Aluksi käytin kauan aikaa yliopistolta saatua kangaskassia, sillä se oli ainoa, mihin sain läppärin mahtumaan. Viime postauksessa esittelin tuon Korsin laukun mikä toimii mulla tällä hetkellä koululaukkuna, sillä mun läppäri mahtuu sinne just eikä melkein!

Nike Vila Syystakki

Syystakki - Tarvin ehdottomasti uuden syystakin ja tuli kyllä niin tarpeeseen! Toi on päätynyt mun päälle varmaan joka päivä nyt ilmojen kylmetessä.

Kengät - Kuten aiemmin täälä blogin puolellakin mainitsin, haaveilin juoksupopoista, joilla olisi hyvä kävellä pitkiä matkoja. Kotiutinkin aika pian sen jälkeen Niken lenkkarit, jotka ovat päässeet useasti jalkaa, kun on pitänyt kävellä keskustaan tai kauppaa. Nää on ihan täydellisen mukavat jalassa!

Vallila kalenteri

Kalenteri - Uuden kalenterin löysin Tokmannilta kaverin vinkistä. Toi on niin söpö!

Muistivihko - Ostin pikkuisen muistivihon, joka kulkee helposti mukana. Toi vihko on jo nyt täynnä erilaisia to do -listoja, koulujuttuja ja muita mietteitä. Muutamat luentomuistiinpanotkin tuolta löytyy, vaikka täytyisi hommata niille joku oma vihkosensa. Tai kirjoittaa useammin koneella.

Ostokset Vaatteita

Vaatteita - Yksi uuden kouluvuoden alkamisen perinteistä on ostaa uusia kouluvaatteita. Sitä oon myös nyt kunnioittanut ja elänyt yli varojeni ostamalla kasan uusia vaatteita kouluun ja syksyyn.

Kirjastokortti Vaasa

Kirjastokortti - Meidän yliopiston vieressä sijaitsee tiedekirjasto nimeltä Tritonia. Sieltä oon lainaillut jo muutaman tenttikirjan ja tuun varmasti jatkossakin lainailemaan paljon, joten kirjastokortin hankinta oli ihan pakollinen. Käytiin myös kaverin kanssa vaasalaistumassa ja hankkimassa kirjastokortti Vaasan kaupunginkirjastoon, vaikken tiedä tuleeko mun sitä kovin useasti käytettyä.. Oon ihan surkea lukemaan mitään kirjoja.

Läppärisuojus

Suojatasku läppärille - Tää oli kans yks pakollinen ja hyödyllinen ostos. Läppäriä kun kuljettaa koulussa mukana (ja varsinkin kun kuljetin siinä kangaskassissa), saa koko ajan pelätä että se menee rikki. Toi suojatasku antaa vähän anteeksi kaikkia kolhuja eikä tarvitse varoa niin paljon, joten oli tosi tarpeellinen ostos!

8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja hankintoja ja ihana postaus! Munkin pitäis ostaa tuommonen marimekon pussukka penaaliks, se on ollut mielessä ihan liian pitkään enkä oo vieläkään saanu hankittua sitä... :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Noi Marimekon pussukat on kyllä ihania. :D

   Poista
 2. Kiva postaus!! :) Hei mistä toi läppärikuori on? Mä tarvisin kans tuollaisen :D Ja stabilot on niin must have -juttu!!

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä taisin ostaa sen Gigantista! Taisi maksaa jonkun parikymppiä. :) Ne on kyllä ihan must!

   Poista
  2. olin jo tulossa kysymään! T. kahden viikon sisään kaksi konetta ostanut ja virheestään nyt oppinut, että se täytyy suojata :-D

   Poista
  3. Voi Enni.... :DD Vois olla kyllä ihan sulle hyödyllinen! :D

   Poista
 3. Mä siis tarvitsen tuollaisen läppäri pussukan! :-) Tosi kiva postaus ja kivoja juttuja oot löytänyt koulun alkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä oikeasti tosi hyödyllinen! :) Kiitos paljon. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥