25.10.16

DIY Birthday Gift: Slippers Full of Cozy Treats

Mun hyvällä ystävälläni oli reilu viikko sitten synttärit ja tälläkin kertaa halusin antaa itsetehdyn lahjan, koska oon edelleen ihan hurahtanut Pinterestiin ja sieltä saamiini ideoihin. Tällä kertaa kokosin lahjaksi tossut, jotka ovat täynnä juttuja hemmotteluun ja herkutteluunkin. Tää oli musta tosi söpö idea ja ilmeisesti lahja oli mieluisa myös saajalle! :)

DIY Syntymäpäivälahja (1)
DIY Syntymäpäivälahja (3)

Käytännössä tän voi toteuttaa ihan miten itse haluaa ja sisältöä voi vaihdella saajan mukaan. Itse laitoin tossuihin Geisha suklaata, käsirasvaa, huulirasvaa, suihkusaippuaa, kasvonaamion, kynsilakan ja kynsibufferin. Tämä lahja on tosi yksinkertainen ja helppo koota, mutta kuitenkin tässä oli mun mielestä söpö juju.

DIY Syntymäpäivälahja (2)
DIY Syntymäpäivälahja (6)

Tää sopii mun mielestä tosi hyvin myös joululahjaksi tai oikeastaan mikseipä millaiseksi lahjaksi tahansa. Tästä saa myös kivan lahjan kenelle tahansa, miehelle tai naiselle, muuttamalla tossujen sisältöä.


Mitä pidätte ideasta? :)

14 kommenttia:

 1. Oi miten ihana idea! <3 Tommosen hemmottelulahjan ku ite sais niin piristtäis kummasti. Tätä voi muunnella niin hyvin lahjan saajan presoonan mukaiseksi, täytyykin koota ehdottomasti tämmöne ystävälle joululahjaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää sopii kyllä tosi monelle lahjaksi, kun vähän muokkaa sisältöä saajan mukaan! :) Tosi kiva, että tää idea pääsee sullakin käyttöön!♥ :)

   Poista
 2. Aivan ihana idea! Itse ilahtuisin kovasti tällaisesta lahjasta♡ Nythän tälläsen vois toteuttaa isänpäivälahjaksi, kun se on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Niimpä, toi oli hyvä idea! Miehille on aina niin vaikeaa keksiä lahjaa ja tää menee kyllä hyvin isänpäivälahjastakin. :)

   Poista
 3. Oi tälläinen on juuri mukava hemmottelulahja ♥ Itse tykkään kanssa koota lahjaksi muutamia pieniä juttuja tietyllä teemalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä kiva koota ja antaa lahjaksi. :)

   Poista
 4. Oi jes, hyvä vinkki joulupaketteihin :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit ja pääsee sulla toteutukseen! :)

   Poista
 5. Ihana idea!! Ja hauskaa miten noi kaikki jutut on niin saman värisiä! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen piti oli alkuperäinen teema, vaikka muunkin värisiä tuonne eksyi muutama. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥