17.10.16

Eroon mustapäistä + alekoodi!

Yhteistyössä MAYBEAUTY

Myös mä pääsin testaamaan MayBeautyn The Incredible Face Maskia eli sitä jännittävän näköistä mustaa naamiota, jota on näkynyt ympäri sosiaalista mediaa. Kasvonaamio lupaa siis nimensä mukaisesti tehdä ihmeitä kasvoille. Sen pitäisi puhdistaa epäpuhtauksia, pienentää ihohuokosia sekä poistaa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa ja rasvaisuutta ihosta. Kaikenkaikkiaan tuote lupaa antaa puhtaamman ja terveemmän ihon. Mä lähdin kokeilemaan tätä nimenomaan ihon rasvaisuuteen ja mustapäihin, koska koen ne suurimmaksi ongelmaksi itselläni. Mustapäitä mulla löytyy enimmäkseen nenänpielistä ja sieltä täältä kasvoja. Rasvainen ja öljyinen iho vaivaa eniten T-alueella eli otsasta nenänvarteen ja leukaan.

The Incredible Face Mask (8)
The Incredible Face Mask (9)

Yllä kuva ennen kasvonaamion levittämistä. Ennen tuotteen käyttöä puhdistin kasvoni. Sen jälkeen levitin tuotetta kasvoilleni siveltimen avulla, mikä oli muuten tosi kätevä! Ei tarvinnut sotkea sormia, sillä tuote on aika tahmaista. Siveltimen avulla sen sai kuitenkin helposti levitettyä tasaisesti sopivan kerroksen. Naamion levittämisen jälkeen istahdetaan sohvalle katsomaan yksi jakso lempisarjaa. 30-45 minuutin jälkeen mutanaamion nimittäin tulisi olla kokonaan kuivunut kasvoille. Tämän jälkeen naamio revitään pois kasvoilta varovasti ja yökötellään siihen kiinni jääneille ihosolukoille ja mustapäille.

The Incredible Face Mask (1)
The Incredible Face Mask (3)

Yksi pussi tuotetta riittää hyvin koko kasvoille. Mulla sitä jäi vielä vähän ylikin ja poikaystäväkin sai nenänpäähänsä mininaamion. Omat kokemukset ensimmäisestä kokeilukerrasta olivat positiiviset. Naamioon jäi selvästi kiinni kuollutta ihosolukkoa ja muita epäpuhtauksia. 

The Incredible Face Mask (2)
The Incredible Face Mask (6)
The Incredible Face Mask (7)

Yllä jälkeen kuva. Mulla naamion poisto oli aika kivuliasta ja kasvot punoittivat aikalailla hetken aikaa. Punoituksen laannuttua kasvot näyttivät kuulaammilta ja tuntuivat puhtaammilta. Mitään radikaalia mustapäiden katoa ei ensimmäisellä kerralla tapahtunut, mutta uskoisin säännöllisen käytön poistavan nekin tehokkaasti. Kuollutta ihosolukkoa lähti senkin edestä ja öljyisyys hävisi ihosta. Päinvastoin iho tuntui kuivalta, joten kannattaa rasvata hyvin naamion jälkeen. Voin siis suositella tuotetta hyvillä mielin ja uskon, että säännöllisellä käytöllä saa vieläkin parempia tuloksia aikaan!


Mikäli innostuit kokeilemaan kyseistä kasvonaamiota se kannattaa tilata nyt, sillä blogini lukijat saavat 30% alennuksen koodilla emmiinamask. Vaihtoehtoisesti voit tilata kasvonaamion tästä linkistä: https://maybeauty.fi/emmiinamask jolloin alennus aktivoituu automaattisesti.Innostuitko kokeilemaan naamiota vai oletko kenties ehtinyt jo kokeilla sitä? :)


2 kommenttia:

  1. Olen kokeillut ja tykännyt, vaikka ei mustapäitä kovinkaan montaa ole lähtenyt! Kuollutta ihoa sen sijaan hyvinkin paljon ja rasvaisuutta kuten sinullakin :) Ja huomasin tämän nappaavan aika tehokkaasti myös ihokarvat mukaansa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oot tykännyt ja on toiminut sullkin! :) Mä huomasin, että tasaisemmista kohdista, esim otsasta niitä mustapäitä lähti ihan hyvin, mutta nenänpielissä ne ovat taas olleet tiukassa.. Pitää varmaan kokeilla laittaa naamiota useammin vaikka pelkästään niihin kohtiin. :) Joo samoin minä ja se varmasti tekikin siitä naamion irrotuksesta niin kivuliasta! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥