11.10.16

Michael Kors Jet Set Travel

Mä edellisessä postauksessa vinkkasinkin löytäneeni tähän astisen elämäni parhaan Tori.fi-löydön. Pari viikkoa sitten se saapui mulle postiin ja ää oon ihan rakastunut. Näin koulukaverilla kyseisen laukun ja huokailin hänelle kuinka mä niin haluaisin semmoisen myös. Läppärin kuljettaminen kangaskassissa alkoi jo vähän tympiä ja kaipailin isoa laukkua, johon mahtuisi läppärin lisäksi koko muu omaisuus. Tuon laukun hinta kuitenkin huitelee aika reippaasti yli mun opiskelijabudjetin, joten eihän semmoisen ostaminen tullut kyseeseen. Huvikseni etsin sitten kyseistä laukkua Torista ja kuinka ollaakkaan: Sieltä löytyi noin vuoden vanha, vähän käytetty laukku, joka oli väriltäänkin just semmonen mitä etsin. Hinta oli puolet uuteen verrattuna, vaikka laukku oli ihan uudenveroinen.

Michael Kors Jet Set Travel (2)
Michael Kors Jet Set Travel (4)

Välihuomautuksena: En tajua (yhtään yleistämättä, krhm) miten naisten välinen kaupankäynti on aina niin kamalan vaikeaa. Myin kerran TV:tä torissa. Mies soitti puolen tunnin päästä ilmoituksesta ja haki TV:n 5 minuutin päästä puhelinsoitosta ja antoi samalla rahat. Suurinpiirtein samoin kävi, kun myin meidän grillin. How simple is that? Tästä laukusta puolestaan tehtiin kauppaa viiden päivän ajan ja lopulta meinasi jäädä koko laukku saamatta, haha. Onneksi tää nyt kuitenkin kotiutui mulle!

Michael Kors Jet Set Travel (3)
Michael Kors Jet Set Travel (5)


Tää laukku kyllä täytti kaikki mun odotukset. Toi on niin nätti ja tosi tilava. Taskuja on paljon, mikä on plussaa. Ja tonne sopii tosiaan hyvin mun läppäri ja muu tarpeellinen. Ja paljon kivempi tuota on kuljettaa koulussa mukana kuin ratkeamaisillaan olevaa kangaskassia. Laukku on ollut mulla käytössä joka päivä saapumisensa jälkeen, joten voin hyvillä mielin todeta tuon olleen tarpeellinen ja hyvä ostos. Tämä oli nyt kolmas jäsen mun Korsin perheeseen. Ennestäänhän multa löytyy kukkaro ja pienempi laukku. Ja edelleen oon tosi tyytyväinen kaikkiin ostoksiini. Noi on jotenkin niin ajattomia, että miellyttävät varmasti silmää pitkään ja kestävätkin varmasti vuosia.Ootteko te löytäneet Torista hyviä löytöjä? :)


4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä oikeasti todella ajaton laukku malliltaan ja väriltään :) Haha, ja itellä on kanssa kokemusta siitä, että miehet hakevat ostoksen ja antavat rahan ilman ylimääräistä vitkuttelua, mutta naisten kanssa saa useamman päivän viestitellä edestakaisin ennenkuin kauppa on selvä :D Ehkäpä meillä naisilla on hieman enemmän aina ohjelmaa aikatauluissa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Hehe, niimpä! Ja miehille tuntuu riittävän se yksi kuva ja kaupat on sillä selvät. Kun taas mä huomasin itsekkin pyytäväni lisäkuvia, että on varmasti aito ja mitat piti tietty saada selville ja sitten piti vähän tapella postituksesta, että kuka maksaa ja mitä etukäteen ja voiko lähettää postiennakolla ja miten varmistetaan aitous jne. :D Miehet on jokseenkin mutkattomampia. :D

   Poista
 2. Itseltänikin löytyy sama laukku ja se on ollut käytössä jo vuosia! Voin luvata että teit hyvän ostoksen ♥

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Uskon myös että toi oli tosi hyvä oatos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥