16.10.16

Netflix Tips for Autumn

netflix autumn


Project Blogin tyttöjen kanssa ajateltiin jakaa meidän parhaat vinkkimme sarjoihin ja elokuviin, joita tuijotella töllöstä viltin alta syksyn pimenevinä iltoina. Itse mä en juurikaan katso tv:tä, mutta Netflixiä sitten senkin edestä. Siksi mä kerronkin teille mun tämän hetken lempparit, jotka löytyvät ainakin Netflixistä.


Tämän hetken ykkönen on ehdottomasti Breaking Bad. Mulla kesti kylläkin muutaman ensimmäisen jakson verran lämmetä tälle sarjalle. Muhun harvoin iskee kovinkaan paljon musta huumori, mutta tämän sarjan kohdalla suostuin tekemään poikkeuksen. Välillä saa kuolla myötähäpeään ja vähän yökötellä, mutta kaikenkaikkiaan tää sarja on kyllä osottautunut hyväksi ja koukuttavaksi. Tästä jatkumona ollaan katsottu muutama jakso Better Call Saulia, joka on siis BB:n spin-off-sarja.


Breaking Bad kertoo siis perheenisästä, joka saa kuulla sairastavansa parantumatonta syöpää ja elinaikaennusteeksi hänelle annetaan noin vuosi. Työkseen kemiaa opettava mies sitten päättää ruveta tehtailemaan entisen oppilaansa, nykyisen narkomaanin, kanssa huumeita, jotta voisi maksaa syöpähoidot ja jättää perheelleen rahaa kuolemansa jälkeen. Better Call Saul, kertoo BB:ssä esiintyvän lakimiehen, Saul Goodmanin, vaiheista ennen BB:tä. Voin suositella kumpaakin sarjaa.


Leffasuosituksena mä puolestaan annan elokuvan nimeltä The Intern, sillä se on viimeisin leffa joka katsottiin Netflixistä. Se kertoo vanhuksesta, joka vaimonsa kuoltuaan on tuntenut olonsa hieman toimettomaksi ja yksinäiseksikin. Hän päättää hankkia päivilleen rutiineja ja sisältöä hakemalla harjoittelupaikkaa erään verkkokaupan toimiston senioriohjelmasta. Työpaikan saatuaan mies pääsee verkkokaupan perustaneen naisen harjoittelijaksi. Ennakkoluulojen jälkeen heistä tulee ystävyksiä. Tämä elokuva yllätti positiivisesti ja oli paljon parempi kuin olisin aluksi ajatellut!

Syksyisin mulla usein on jostain syystä hinku aloittaa jonkun vanhan sarjan katsominen uudelleen. Tänä syksynä oon miettinyt Frendien, Sinkkuelämien, How I Met Your Mothersin tai Gossip Girlin alusta aloittamista. Myös OC olisi aika nostalginen!


Käy kurkkaamassa myös muiden tyttöjen leffa- ja sarjavinkit syksyyn!

Kiia | Milla H | Emmi | Noora R | Milla J

4 kommenttia:

 1. Breaking Bad on kyllä ihan huippu leffa! Ja The Intern on niin hyvä leffa, tykkään! Tota Better call Saulia en oo itseasissa katsonut, mutta vaikuttaa siltä, että mun pitäis sekin katsoa.. :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on! Ainakin nyt kun mäkin oon jäänyt siihen lopulta ihan koukkuun. :D Joo suosittelen kyllä sitä että kannattaa katsoa! :)

   Poista
 2. Nää kaikki on itse tullut katsottua! :-D Toi intern oli niin hyvä leffa, itekkin yllätyin positiivisesti kuinka hyvä se loppujenlopuks oli :)
  notttwice.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei, sitten tämä ei tarjonnut sulle mitään uutta. :) Joo se kyllä osasi yllättää, paljon parempi kuin mitä odottaisi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥