7.11.16

Bloggers' Inspiration Day 2016

Lauantaina oli Indiedaysin järjestämä Bloggers' Inspiration Day, johon osallistuttiin parin bloggaajaystäväni kanssa. Tehtiin vain nopea päiväreissu Helsinkiin, vaikka täältä Vaasasta on kyllä sen verran pitkä matka sinne, että reissaaminen vähän meinasi tihkaista. Inspiration Day järjestettiin Konepajan Brunossa, joka oli mun mielestä hieman erikoinen valinta tapahtumapaikaksi. Erikoisen siitä teki mun mielestä ehkä se, että paikka oli aika synkkä ja luonnonvaloa ei juurikaan päässyt sisälle, mikä oli kuvaamisen kannalta huono juttu ja tuommoisessa tapahtumassa kaikki nimenomaan ovat kamerat käsissä. Paikka tuntui myös ihmismäärään nähden melko ahtaalta.

Bloggers Inspiration Day (6)
Bloggers Inspiration Day (8)
Bloggers Inspiration Day (3)

Itse tapahtumasta kuitenkin pidin kovasti. Paikka oli täynnä erilaisia pisteitä, joissa saattoi osallistua arvontoihin, stailata asuja, olla kuvattavana, testata uutuuksia tai nautiskella hyviä drinkkejä ja vaikka mitä muuta. Pisteitä pystyssä pitämässä oli erilaisia Indiedaysin yhteistyökumppaneita, kuten Instrumentarium, Vero Moda, Fresita, Santa Maria, Hugo Boss ja monia muita. Taidettiin käydä melkein kaikki pisteet läpi, joista moni oli tosi mielenkiintoisia ja kivoja.

Bloggers Inspiration Day (10)
Bloggers Inspiration Day (9)
Bloggers Inspiration Day (5)
Bloggers Inspiration Day (4)
Bloggers Inspiration Day (2)

Kaiken kaikkiaan oon tosi iloinen, että pääsin tällä kertaa osallistumaan tähän tapahtumaan. Oli myös kiva nähdä Emmiä ja Millaa, joiden kanssa siis tapahtumaan osallistuin. Tapahtuma nimensä mukaan antoi myös hieman inspiraatiota bloggaamiseen ja tuleviin postauksiin, joten innostus tähän touhuun on taas ihan uudella levelillä! ♥

2 kommenttia:

  1. Oli myös ihan mahtavaa nähdä sua! ♥ Ihana päivä ja juuri täydelliset kuvat paikanpäältä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥