17.11.16

Blogijoulukalenteri 2015 - Suosituimmat luukut

Järjestin viime vuonna blogini ensimmäisen blogijoulukalenterin. Sain silloin muutamiin luukkuihin kommenttia, että jotkut vinkit ja ideat tulivat liian myöhään, eikä niitä ehtinyt enää sen vuoden jouluksi toteuttamaan. Siksi ajattelinkin tehdä tämmöisen koostepostauksen viime vuoden suosituimmista luukuista näin marraskuussa, sillä nyt ainakin on vielä runsaasti aikaa toteutella niitä ideoita. Ja toivottavasti joku saa näistä muutenkin inspistä tulevaan jouluun! Oon siis kerännyt tähän 10 luukkua, jotka ovat saaneet eniten katselukertoja. Klikkaamalla luukusta, avautuu postaus uuteen välilehteen! :)

IMG_9766
IMG_9971

TOP 10 Suosituimmat luukut
IMG_9541
IMG_0026

Vitsit mä odotan joulua jo ihan mahdottomasti! Toivottavasti myös suurin osa mun lukijoista on lähes yhtä innoissaan joulusta, sillä mun intoilu tulee näkymään myös täälä blogin puolella aivan varmasti. Tänäkin vuonna nimittäin oon suunnitellut blogijoulukalenteria tänne blogiin!


Mikä oli suosikkiluukkusi? Onko teillä ideoita tämän vuoden joulukalenteriin? :)

6 kommenttia:

 1. Oi jes! Viime vuonna sun joulukalenteri oli tosi hyvä ja odotin aina innolla uutta luukkua :-D Täälläkin nimittäin kans joulun rakastaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, olipas ihana kommentti! Kiitos paljon♥ :)

   Poista
 2. Oi ompa ollut kivoja "luukkuja" sulla viime vuonna :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Täällä myös toinen joka odottaa jo joulua innoissaan! :') Ps. Sun viime vuoden kalenteri näyttää super hyvälle<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥