14.11.16

FOLLOW ME

Missä kaikkialla mua ja mun blogia voi seurata sosiaalisessa mediassa? Oon viime aikoina kiinnittänyt enemmän huomiota tähän kysymykseen ja luonut blogilleni oman instagramtilin sekä omat facebook-sivut. Snapchat mulla pysyy edelleen henkilökohtaisena, mutta sitäkin saa seurailla!

Facebook


Tein blogille omat facebook-sivut vasta eilen, joten tätä pitää tietenkin mainostaa heti ensimmäisenä! Facebookkiin aion jakaa aina uusimmat postaukset ja mahdollisesti muutakin ekstraa. Kannattaa siis käydä tykkäämässä sivusta, niin pysyy helposti kärryillä blogin päivittymisestä! Pääset sivuille klikkaamalla kuvaa tai otsikkoa tai ihan vaan kirjoittamalla facebookin hakukenttään Emmiina H.instagram

Blogin oma instagramtili on myös suhteellisen uusi, mutta oon jo hieman ehtinyt päivitellä sinne. Intagramiin kerron myös uusista postauksista ja jaan myös paljon muita kivoja kuvia! Instagramin tarinaan päivittelen blogiin liittyviä videoita ja kuvia. Käy seuraamassa emmiina_h!bloglovin

Mikäli joku tykkää seurata blogeja Bloglovinin kautta, löytyy sieltä myös mun blogi! Klikkaa otsikkoa tai kuvaa, niin pääset sivuilleni.


SNAPCHAT - EMPPUHHII

snapchat

Snapchatin puolelta löytyy enemmän mun henkilökohtaisesta elämästä kuvia ja videoita, eikä sielä juurikaan näy blogijuttuja (vastaavat jutut päivitän instagramin stooriin). Snapchatissa näkyy siis enemmänkin mun arjesta, kuten koulusta, kodista ja kavereista juttua. Mikäli ne kiinnostaa niin follaa emppuhhii! :)


Tässä varmaan tuli aikalailla kaikki kanavat, joista mun blogia tai mua voi seurailla! Käy ihmeessä tykkäilemässä ja seurailemassa, jos koet blogin seuraamisen helpommaksi näiden somenkaanvien kautta.Koetteko blogien instagramtilit ja facebooksivut hyödylliksi? Ovatko ne helpompia tapoja seurata blogeja?

2 kommenttia:

  1. Moikka! Itsekin vasta aloitin tekemään omat facebook-sivut blogilleni, hieman vaiheessa on, mutta kunhan hommat lähtee etenemään, niin katsotaan tuoko lisää lukijoita... Olen myös linkittänyt blogini linkedIniin, Pinterestiin ja myös tänne blogit.fi- sivulle. Ja niin, joskus myös bloglovin´:n, mutta täytynee katsoa, miltä siellä näyttää :) Toivottavasti kuitenkin lukijat (niin sinun kuin minunkin) löytäisivät blogimme myös somen välityksellä! Hope so :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Linkedin ja Pinterest mun blogilta vielä puuttuvatkin, ehkä pitää seuraavaksi laajentaa niihin. Some kyllä tavoittaa monia ihmisiä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥