26.11.16

Instrumentarium

Yhteistyössä Indiedays ja Instrumentarium

Bloggers' Inspiration Dayssa oli Intrumentariumin piste, jossa sai sovitella kauden trendikkämpiä silmälaseja. Teemana pisteellä oli Trendwalk, joka on siis Instrumentariumin tyylisivusto, josta voi hakea inspiraatiota ja tutustua tämän hetken tyyleihin ja trendeihin. Tällä hetkellä sivustolta löytyy minisarjaa, jossa pääsee seuraamaan Lontoon, Milanon ja Pariisin muotiviikkojen menoa kolmen eri bloggaajan näkökulmasta.

instrumentarium
Kuva: Valokuvaaja Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography
Pisteellä oli monenlaisia kehyksiä, jotka oli jaoteltu juurikin näiden kolmen muotikapungin mukaisesti. Mun päähänhän ei oikeastaan sovi minkään malliset silmälasit, mutta eniten mua kuitenkin miellytti Milanon seinämältä löytyvät Fendin siniset kehykset. Saatiin myös mahdollisuus kuvauttaa itsemme valokuvaajalla lasit päässä! Milanoon liittyy myös muita huikeita merkkejä, kuten Dior, Tommy Hilfiger, Gucci ja Jimmy Choo.

Bloggers Inspiration Day (3)
PB050020

Tämän syksyn ja talven kehystrendeistä löytyy monenlaista teemaa. Itseäni miellyttävät eniten harmaus, samettinen punainen sekä kiilto ja kimallus. Myös tietty valitsemani kehysten merihenkisyys kiehtoo. Mulla olisikin lähipäivinä tiedossa näöntarkastus, sillä tuntuu, että mun näkö on jonkin verran huonontunut. Mikäli tarkastuksesta tulee semmoinen päätös, että lasit tarvitaan niin noi kehystrendit pääsevät vähän tarkempaan syyniin. Onneksi kehyksiä on niin laaja valikoima, että uskon sieltä löytyvän myös mun pään muodolle sopivat lasit. Vaikka toistaiseksi esimerkiksi mulle sopivien aurinkolasien löytäminenkin on tuottanut päänvaivaa.


Psst. Tällä hetkellä Instrun sivuilla näyttäisi vielä tämän päivän olevan Black Friday tarjouksia menossa eli osa kehyksistä maksavat vain 1€!

1 kommentti:

  1. You look so pretty! Awesome post*
    Great blog! I'm following you! Follow back? ***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥