10.12.16

Luukku 10 - Christmas Tag

luukku10

Bongasin Emmin blogista tämmöisen jouluisen kysymyspostauksen ja halusin myös itse toteuttaa tämän. Tämmöisiä postauksia on mun mielestä kiva lukea ja kiva myös tehdä. Haastan kaikki halukkaat tekemään tämän myös! Laittakaa vaikka kommentteihin linkkiä omaan postaukseenne. :)

1. Lempijoululaulusi?
- Mun pitkäaikainen suosikki on ollut Varpunen jouluaamuna, mutta tänä vuonna Rajattoman versio Tonttu-laulusta on iskenyt erityisen kovaa.

2. Oletko ikinä tehnyt piparkakkutaloa?
- Oon! Viime vuonna taisin leipoa elämäni ensimmäisen piparkakkutalon alusta loppuun itse ja tänäkin vuonna olisi tarkoitus leipoa semmoinen.

3. Paras asia joulussa?
- Se joulun tunnelma. Se on niin rauhallinen, nostalginen ja lämmin.♥ 

4. Musta vai valkoinen joulu?
- Valkoinen tietenkin. Tuntuu, että nyt monena jouluna on ollut musta joulu ja tyyliin nurmikko vihertänyt. Olisi kiva saada pitkästä aikaa oikein kunnon lumipeite ulos jouluksi!

christmas tag (1)

5. Tykkäätkö lahjojen paketoinnista?
- Tykkään! Tänä vuonna ajattelinkin panostaa siihen vähän enemmän, jos aika vain riittää. Pyhitän yleensä yhden illan pelkästään paketoinnille, jolloin pistän joululaulut soimaan ja paketoin kaikki lahjat.

6. Kerro jokin joulumuisto?
- Joskus pienenä availin pukilta saamiani paketteja ja märisin, kun en ollut siihen mennessä saanut mitään, mitä olin toivonut ja sitten viimeisestä paketista paljastuikin tavara, mitä olin toivonut tosi kovaa!

7. Jos saisit nimetä yhden joulupukin poroista uudelleen, mikä tulisi uudeksi nimeksi?
- Mikähän niiden nykyisten nimet edes on? :D Sanotaan nyt vaikka Lumihiutale.

8. Aito vai tekokuusi?
- Nojaa, sekä että. Aito tuo kivaa joulutunnelmaa, mutta oon jo tottunut tekokuuseenkin, sillä se on ollut meillä niin monta vuotta. Joka vuosi haaveilen aidosta kuusesta, mutta totean kuitenkin tekokuusen olevan helpompi.

9. Joulun suosikkivärit?
- Punainen on mun joulun lemppariväri ja se näkyy myös sisustuksessa. Kuusen koristelen usein hopeisilla ja punaisilla koristeilla, sillä niiden yhdistelmä miellyttää myös silmää.

christmas tag (3)

10. Mitä jouluruokia tai herkkuja syöt jouluna?
- Riisipuuroa, kinkkua, pipareita, suklaakonvehteja, torttuja ja pöydässä tarjolla olevaa jouluruokaa.

11. Mitä aiot tehdä joululomalla?
- Jos en oo jo tarpeeksi hehkuttanut, niin mulla on pitkästä aikaa oikea joululoma ja stressaavan syksyn jälkeen aion pyhittää sen rentoutumiseen, läheisten kanssa olemiseen ja joulusta nauttimiseen.

12. Pidätkö enemmän lahjojen saamisesta vai lahjojen antamisesta?
- Sekä että, mutta enemmän tykkään nähdä sen yllättyneen ja iloisen ilmeen toisen kasvoilla, kun he saavat jonkun mieluisen lahjan.

13. Milloin avaat lahjat?
- Jonilta saamani lahjat avaan joskus muutama päivä ennen varsinaista joulua, kun pidetään meidän oma pieni joulu, jouluaattona availlaan jonin mummolassa paketteja ja joulupäivänä meillä kotikotona viimeiset lahjat. 

14. Lempi joulutuoksu?
- Vastapaistettu kinkun ja piparkakun tuoksu.

christmas tag (2)

15. Unelmapaikka, missä haluaisit vierailla joulun aikaan?
- Englanti! Haluaisin joskus päästä käymään Lontoossa joulukuussa, sillä sielä kaikki näyttää niin nätiltä ja jouluiselta. Sielä tunnutaan panostavan kyseiseen juhlaan vähän enemmän kuin mitä täälä Suomessa.

16. Mitä puet jouluaattona päällesi? Vietätkö joulun yökkäreissä vai juhlavissa vaatteissa?
- Aamulla vietän hyvän tovin jouluinen pyjama päällä ja joulusaunan jälkeen puen usein jotain vähän juhlavampaa päälle.

17. Odotatko kovasti joulua?
- Kyllä odotan. Odotan ihan hirmuisesti sitä, että saa hetken vain olla ilman huolen häivää mistään.

18. Mitä jouluperinnettä odotat tänä vuonna?
- En oikein tiedä, mitä yhtä perinnettä mä odottaisin erityisesti. Ainakin kinkun paistoa, jouluruokaa, joulusaunaa, lautapelien pelaamista ja perheen kanssa oleilua.

19. Teetkö uudenvuoden lupauksia?
- Teen joka vuosi. En oo kylläkään varma, onko ne ikinä vielä kaikki toteutuneet, mutta aion lupailla niin kauan, että toteutuu. Uutena vuotena on usein motivaatio korkealla ja jotenkin odottava fiilis, mitä kaikkea uusi vuosi tuo tullessaan. Haluan hyödyntää sitä fiilistä ja tehdä lupauksia ja asettaa itselleni tavoitteita.

2 kommenttia:

  1. Kiva oli lukea vastauksiasi. Aion itsekin tehdä tämän. Löytyy pian blogistani, kunhan saan sen tehtyä. Blogini osoite on mielensiivet.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥