16.12.16

Luukku 16 - Gift Wrapping

luukku16

Tänään meidän asunnossa on joululaulut raikunu, kun mä pistin tonttupajan pystyyn ja paketoin melkein kaikki tähän mennessä ostetut lahjat. Tänä jouluna halusin panostaa vähän aikaisempaa enemmän lahjojen paketointiin. Halusin kuitenkin pitää paketit yksinkertaisina ja simppeleinä sekä helppoina paketoida. Eli en liian paljon jaksanut ruveta kikkailemaan. Ja musta näistä paketeista tuli tosi kivoja ja näyttää kuitenkin hippusen siltä, että niihin on nähty vähän enemmän vaivaa, vaikka yksinkertaisia ovatkin!


Myös pakettikortit päätin tehdä tällä kertaa itse. Harmikseni mistään ei löytynyt ruskeita pakettikortteja, mutta noi (ylläripylläri) Sinooperista löytyneet harmaat pakettikortit olivat musta ihan kivat myös. Koristelin niitä vähän tuommoisella puna-valkoraitaisella nauhalla, jonka olin alunperin ostanut paketointinauhaksi ennen kuin selvisi, että toi olikin tuommoista teipillistä nauhaa.


Punainen ja valkoinen oli mun tämän joulun teema paketoinnissa. Teemaan sopivat lahjapaperit löytyivät Ikeasta. Lisäksi koristelin paketit Prismasta löytyneillä muovisilla havunoksilla ja karkkikepeillä. Meidän perheen pienimmille kokeilin paketoida lahjat tuommoisiin nallepaketteihin, joista tuli musta ihan supersuloisia! Jossain facebookissa toi idea tuli vastaan ja halusin itsekin kokeilla. Noi oli helppo tehdä ja tarvi vain tavallista valkoista paperia, mustan tussin ja liimaa.

lahjojen paketointi (5)


Mitäs pidätte? :)

2 kommenttia:

  1. Eikä!! Aivan yli ihania, en malttais noita edes avata jos tommoisia paketteja saisi😄❤ Olis pitänyt odottaa tätä postausta ennenkuin paketoin omani. Ne näyttää kyllä niin tylsiltä verrattuna Näihin! Ja tykkään hurjasti näistä tämän kaltaisista postauksista!☺

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥