22.12.16

Luukku 22 - 8+1 Jouluista faktaa

luukku22

Ihan käsittämätöntä, että joulu on ylihuomenna! Mä en oo tänä vuonna välttynyt joulustressiltä vaan edelleen tuntuu olevan tsiljoona asiaa tehtävänä ja stressi siitä, ehtiikö kaiken tehdä ennen kuin lähtee huomenna Lapualle joulun viettoon. Pari lahjaa pitäisi vielä käydä ostamassa kaupasta ja muutama lahja kaipaa vielä paketointia. Onneksi kaikista isoimmat stressinaiheet on jo selätetty. Joulusiivot on jo tehty, joulukortit lähetetty, joulukuusi on pystyssä ja suurinosa paketeista kuitenkin paketoitu. Oon tänään yrittänyt ottaa tosi rennosti ja vain nauttia joulufiiliksestä. Pian pitäisi kipaista kauppaan ostamaan jouluruuat ja ne viimeiset lahjat. Ne kun on saanut pois alta niin voi unohtaa kaiken stressin ja alkaa kunnolla joulun viettoon. ♥ Tämän päivän luukun aiheena on jouluiset faktat!

joulu (1)

1. Mun mielestä punainen on joulun väri. Sisustan aina kodin punaiseen, kuusenkoristeista löytyy punaista ja jouluna mun päältä tai vähintään kynsistä löytyy punaista.

2. Oon ihan superinnoissani, että saan tänä vuonna viettää "kunnon" joulun, mikä siis tarkoittaa sitä, ettei tarvi olla töissä kuin vasta välipäivinä seuraavan kerran ja oon saanut lomailla jo reilun viikon ajan.

3. Tänä jouluna saan nukkua joulun kotikotona ensimmäistä kertaa sieltä pois muuttamisen jälkeen. Siinä on oma tietty fiiliksensä herätä sieltä ja olla aamusta asti mukana jouluhössötyksessä. Muina vuosina ollaan siis menty omaan kotiin nukkumaan tilan puutteen takia, koska meillä on ollut lyhin matka kotiin. :D

4. Meidän nykyinen koti alkoi tuntumaan omalta kodilta vasta eilen ensimmäistä kertaa ja veikkaan syyn olevan joulusiivouksessa.. Kuulostaa varmaan hassulta, mutta toisaalta oon aika siivoufriikki ja yleensä koti on alkanut tuntumaan kodilta vasta kun sen on saanut itse siivota kunnolla. Tässä asunnossa tehtiin aikalailla läpsystä vaihto edellisten asukkaiden kanssa, joten täälä oli vielä lattiat märkinä heidän siivouksensa jäliltä, joten semmoinen kunnon sisäänmuuttosiivous jäi meiltä tekemättä. Eilen sitten tehtiin ekaa kertaa kunnon suursiivous täälä ja ollaan saatu järjestettyä kaappeja järkevämpään kuntoon yms ja kappas vaan tää asunto alkoi oikeasti tuntua ensimmäistä kertaa kodilta. Tai sitten tuo joulukuusi vaan tuo kodikkuutta tänne...

joulu (6)

5. Tykkään joulunodotuksesta ja yleisesti joulun fiiliksestä enemmän kuin siitä itse joulusta. Harmittaa tosi paljon, että tänä vuonna on ollut niin paljon stressiä koulusta ja töistä, että se joulufiilis painottuu nyt sitten vain siihen itse jouluun, vaikka yleensä sitä on fiilistelty vähintään paria kuukautta aiemmin. Tuntuu, että koko joulun valmistelu on tehty hätäisesti ja vähän puoliteholla. No, ehkä ensi vuonna se joulumieli löytyy aikaisemmin!

6. Jouluaatossa ja -päivässä odotan eniten jouluruokaa, jouluisia ohjelmia, lahjojen jakamista, pelailua ja sitä, että koko perhe on koossa.

7. Joulunaikaan meidän kodista löytyy aina punainen joulutähti! Se on vaan ihan pakko ostaa aina.

8. Unohdan aina pistää suolan riisipuuroon ja muistan sen siinä vaiheessa, kun puuron päällä on jo kanelit ja voisilmä..

joulu (3)

+1. En aio kuitenkaan lannistua tämän vuoden stressintäyteisestä joulunodotuksesta vaan aion nauttia itse joulusta täysin rinnoin! Kuitenkin loppujen lopuksi sain aikalailla kaikki tehtyä ja hyvin vähän on enää tekemättä!♥

2 kommenttia:

  1. oi, kun tykkään näistä fakta-postauksista! bloggaajista on tosi kiva oppia aina kaikkea uutta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Oon samaa mieltä. Tämmösissä postauksissa tulee ihmisistä ilmi semmoista, mitä ei ehkä muuten tulisi kerrottua. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥