3.12.16

Luukku 3 - All I Want For Christmas is...

luukku3

You ja muutama muu juttu. Oon koonnut tähän mun joululahjatoiveet, mutta myös muutamia juttuja, jotka ovat mun ostoslistalla muutenkin. En odota saavani tänä jouluna paljonkaan lahjoja, mutta onneksi lahjojen saaminen ei ole enää näin vanhempana se joulun pointti. :)


khk

1. Uusi hiustenkuivaaja - Edellinen tuntuu vetelevän jo viimeisiään ja ei puhalla enää samalla tavalla kuumaa kuin ennen. Tarvin hiustenkuivaajaa aina kiireessä, joten olisi kiva, jos se hoitaisi homman niin kuin pitää, eikä teho hiivu kesken kuivauksen.

2. Kännykänkuoret - Sain viime jouluna lahjaksi tosi hyvät kännykänkuoret, jotka ovatkin olleet mulla käytöstä siitä asti. Nyt olisi kuitenkin tarve uusille, sillä vanhat kuoret ovat jo vähän kulahtaneet. Kulmat ovat tummuneet ja repsottavat joistakin kohtaa. Haluan kuitenkin samanlaiset kuoret, sillä ne ovat olleet tosi hyvät ja kestävät. Lisäksi ne ovat mun aikaisempia halppiskuoria sirommat ja paremmat.

3. Jouluinen yöpuku - Niin kuin jo eilisessä postauksessa kerroin, haluan joka joulu uuden yöpuvun. Ja Cubuksessa on paljon kivoja vaihtoehtoja. Kävinkin jo eilen kotiuttamassa tuon kuvassa näkyvän yömekon itselleni ja huvittaisi ostaa sieltä vielä eräät toisetkin jouluiset pyjamat.

4. Spotify lahjakortti - Mulla on jo kauan aikaa ollut Spotifyn Premium käytössä ja en enää pystyisi elämään ilman sitä. Joten noi lahjakortit olisivat kiva lahja.

5. Iittalan viinilasit - Noi Essence viinilasit ovat tosi nättejä ja haluaisin niin kotiuttaa itselleni tuommoiset. Ne eivät kuitenkaan oo mun tarvelistalla ihan kärkipäässä vaan ennemminkin sielä haluan-listalla. Multa puuttuukin vielä kokonaan kunnon viinilasit, vaikka viiniä tulee juotua silloin tällöin.

6. Aamutakki - Tätä toivoin viimekin vuonna ja sainkin sen. Nyt aamutakki kuitenkin vetelee jo kovan käytön vuoksi viimeisiään, sillä ainakin tasku siitä on revennyt ja vyökään ei taida enää pysyä kiinni paikoillaan. Talvella aamutakki on kuitenkin lähes välttämätön kylmien aamujen vuoksi.

7. Sähköhammasharja - Oon jo kauan halunnut sähköhammasharjaa, mutta jotenkin sitä ei vain ole tullut hankittua. Tänäkin vuonna se on mun toivelistalla, koska tää olisi oikeasti hyödyllinen.

8. Tabletti - Tätä en niinkään odota keneltäkään lahjaksi vaan tää on ollut jo kauan mun hankintalistalla. Oon jo päättänytkin tän ostaa, mutta ongelmaksi on muodostunut, etten tiedä minkä. Olisin halunnut Samsungin tabletin, mutta haluamani versio on loppu joka paikasta. Pitää vissiin vain odotella, että niitä tulisi lisää tai markkinoille tulisi joku muu sopiva tabletti.

9. Suihkugeelejä yms. - Kivoja lahjoja olisi myös kaikki suihkupakkaukset ja muut kosmetiikkalahjat. Ne vain toimii aina ja ovat tarpeellisia.

10. Rikkaimuri - Täälä nykyisessä asunnossa oon ruvennut haikailemaan rikkaimurin perään. Imuroidaan noin kerran viikossa koko asunto, mutta mua ärsyttää maailman eniten kaikki keittiön lattialle kertyvät pikkumurut, joiden takia ei kuitenkaan jaksaisi kaivaa imuria esiin. Rikkaimurilla saisi nopeasti ja vaivattomasti kaikki vähän pienemmät epäsiisteydet pois, jotta koti näyttäisi siistiltä koko viikon.

10 kommenttia:

 1. Kivoja toiveita :) Tommoisen aamutakin voisin lisätä myös omalla toivomuslistalle!

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamutakki on kyllä kylmien aamujen ja iltojen ehdoton pelastaja! :)

   Poista
 2. Näyttää hyödyllisiltä toiveilta, joita voisin itsekin kotiuttaa ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuukin, että mitä vanhemmaksi tulee sitä enemmän nää lahjatoiveet muuttuu oikeasti hyödyllisiksi ja tarpellisiksi ja ne haluamislahjat jää vähän vähemmälle. :D

   Poista
 3. Cubuksessa on kyllä ihania yövaatteita! Mä painin tällä hetkellä sen ongelman kanssa että minkä niistä valitsisi kun hyviä vaihtoehtoja on niin monta :D Voisin ottaa aika monta muutakin juttua tolta sun hankintalistalta...

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Saman asian kanssa mäkin painin ja sen takia haluaisinkin käydä kotiuttamassa vielä ainakin yhdet yövaatteet sieltä, vaikka tämän mekon jo ostinkin.. :D

   Poista
 4. Kiitos vinkeistä😘...yllätys yllätys..kosmetiikkaa ainakin tulossa...mutta loput pidetään yllätyksenä. T.Riikka

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja toiveita! :) Pitäisi itse tässä alkaa miettimään mitä tarvitseekaan.
  Aina unohtuu sinä hetkenä kun pitäisi toivoa jotain haha, vaikka lista olisikin loputon :D


  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä! :D Oonkin ruvennut keräämään puhelimen muistioon listaa kaikesta, mitä tarvitsee jo tyyliin kesästä asti.. Koska aina tarvii ja haluaa kaikkea, mutta sitten ne tosiaan unohtuu, kun joku kysyy niitä toiveita. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥