6.12.16

Luukku 6 - Joulufiilistä

luukku6

Myönnän, että tänä vuonna stressi on haukannut palasen mun joulufiiliksestä ja havahduin joulun odotukseen yllättävän myöhään. Onneksi koti on nyt koristeltu jouluisilla jutuilla ja parit lahjat ostettu, joten se joulu alkaa tuntua jo aika todelliselta ja fiiliskin on noussut. Oon kuitenkin hämmästynyt tänä vuonna siitä, että tosi moni muukin on myöhässä joulun kanssa. Muina vuosina on saanut ihmetellä, että ai nytkö jo joulukarkit tuli kauppoihin ja joululaulut soi joka paikassa. Tänä vuonna oon ennemminkin ihmetellyt, että eikö vieläkään missään ole mitään joulujuttuja. Ikeassakin oli tänä vuonna viime vuotta myöhemmin joulujutut esillä, mikä oli pettymys kun sielä käytiin syyslomalla. Käytiin myös joulumarkkinoillakin viikonloppuna, mutta sieläkään ei ollut joulusta tietoakaan vaan olivat lähes tavalliset suurmarkkinat.. Eikö kellään oo tänä vuonna joulufiilistä? Onneksi Vaasa ryhdistäytyi jo sentäs sen verran, että laittoi keskustaan jouluvalot, mikä toivottavasti tuo joulumieltä ihmisille.

joulu2

Jos joulufiilis puuttuu, sitä voi olla vaikea löytää. Kuitenkin muutamia vinkkejä joulumielen herättelemiseen haluaisin taas jakaa teille, jotka joulusta pitävät, mutta fiilis on tänä vuonna ollut kadoksissa. Vielä ehtii tehdä nämä kaikki ja fiilistellä joulua, vaikka se onkin jo alle kolmen viikon päästä, apua!

Koristele koti jouluisilla sisustusjutuilla, laita jouluvalot sisälle ja ulos ja koristele joulukuusi.

Käperry viltin alle kuuma kaakao tai glögi kädessä ja katso joku vanha jouluinen hömppäleffa.

Laita joululaulut soimaan, askartele joulukortit ja paketoi lahjat.

Leivo pipareita ja torttuja yhdessä kaverien kanssa tonttulakit päässä ja pitäkää pikkujoulut. Ja tietenkin ne joululaulut soimaan.

Laita kynttilät palamaan ja lue jokin joulusta kertova kirja.

Mene Fazerin kahvilaan juomaan piparkakkulatte tai kokeile tehdä semmoinen itse.

Mene keskustaan joululahjaostoksille. Useissa kaupungeissa ja kauppakeskuksissa on jouluvalot, jotka tuovat fiilistä shoppailuun.

Mene laulamaan kauneimpia joululauluja.

joulu


Hyvää itsenäisyyspäivää! ♥

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!♥