29.12.16

Tavoitteet vuodelle 2016 - Miten meni?

Tämä vuosi alkaa pikkuhiljaa lähestyä loppuaan. Ajattelin, että tässä kohtaa olisi kiva palata tammikuuhun, kurkata silloin asettamiani tavoitteita tälle vuodelle ja miettiä kuinka ne ovat toteutuneet. Yritin tiivistää idean sulkuihin tavoitteiden perään. Alkuperäisen postauksen kokonaisuudessaan pääset kurkkaamaan täältä.  


Herkuton tammikuu (Meillä oli Jonin kanssa veto herkuttomasta tammikuusta ja jos jompikumpi sortui herkutteluun, joutui maksamaan toiselle 5€.) 
- Sorruttiin Jonin kanssa kummatkin yhteen hamppariin, joten meille tuli tasapeli ja kumpikaan ei saanut rahaa. :D Muuten koko kuukausi meni täysin ilman herkkuja, joten kyllä mä koen, että tää toteutui aika hyvin!

Pääsykoelukemiseen panostaminen (Tavoitteena erityisesti suunnitelmallisuuteen panostaminen ja suunnitelmissa pysyminen) 
- Suunnitelmistani en pitänyt kiinni niin hyvin kuin olisin halunnut, mutta kyllä mä muuten luin ihan tajuttomasti ja panostin pääsykokeisiin.

Opiskelupaikan saaminen (Edellisen toteutuessa toivoin, että siitä seuraisi opiskelujen alkaminen syksyllä eikä kolmatta välivuotta olisi edessä.)
- Wuhuu, tämä ainakin toteutui ja pääsin opiskelemaan haluamaani alaa!

Vähintään yksillä festareilla käyminen (Viime vuonna Provinssi jäi välistä ja toivoin pääseväni edes sinne.)
- No sielä Provinssissa tuli ainakin käytyä sisällä asti, mutta muut festariviikonloput olin aika tiukasti kiinni töissä.

IMG_0333

Terveellisemmät elämäntavat (Halusin voida paremmin ja olla virkeämpi tänä vuonna. Eli nukkua paremmin, lisätä liikuntaa, syödä terveellisemmin ja vähentää herkuttelua.)
- Tämän kannalta vuoden voisi jakaa kahteen osaan, sillä alkuvuodesta tämä toteutui tosi hyvin, mutta nyt loppuvuodesta ei niinkään. Syytän loppuvuoden stressaavaa aikaa ja elokuussa alkanutta sairastelukierrettä (josta muuten luulin jo parantuneeni, mutta täälä sitä taas maataan kotona kuumeessa).

Bloggaamiseen panostaminen (En halunnut julkaista postauksia joiden sisältöön tai kuviin en ole tyytyväinen.)
- No oon mä varmaan julkaissut postauksia, joihin en ole täysin tyytyväinen, mutta suurimpaan osaan oon panostanut. Olisin kylläkin halunnut postata hieman enemmän tänä vuonna.

Tilaisuuksiin tarttuminen (Halusin vähän rikkoa tutun ja turvallisen rajoja ja tarttua uusiin tilaisuuksiin.) 
- Kyllä mä koen, että tämä toteutui. Ainakin aiempaa enemmän tartuin uusiin tilaisuuksiin ja menin pois omalta mukavuusalueeltani monessa asiassa, jotta pystyin kokea jotain uutta.

Hetkessä eläminen (Halusin elää päivä kerrallaan ja olla spontaanimpi.)
- Ainakin päätös Turkkiin lähtemisestä tehtiin aika extemporesti, joka oli semmoista hetkessä elämistä mitä hain. Sielä ollessa tuli myös tehtyä kaikkea spontaania, eikä suunniteltu juuri ollenkaan reissua etukäteen. Muutenkin koen, että tänä vuonna elin erityisen paljon hetkessä.

IMG_0334

Kuluneen vuoden stressitason ja muut tapahtumat huomioon ottaen oon tosi tyytyväinen, miten tavoitteet kaiken kaikkiaan toteutuivat. Toivon kuitenkin, että uusi vuosi toisi mukanaan hieman tasapainoisemman arjen ja vähemmän sitä stressiä. Vuosi on ollut aika rankka, mutta mukaan on mahtunut myös paljon kivoja asioita. Oon kuitenkin onnellinen, että tää vuosi alkaa olla ohitse ja oon valmis kohtaamaan uuden vuoden!


Toteutuivatko teidän tavoitteet tai uudenvuodenlupaukset? :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Minulla ei ollut mitään uudenvuodenlupauksia, mutta nyt seuraavalle vuodelle ajattelin! :)

    riikkka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥